-
سایت های خبری
سلام دوستان من دارم یه سایت خبری رو با مامبو میارم بالا و اول به فکرم زد که از i joomla newsاستفاده کنم و فارسیشم کردن اما حقیقتن ازش سر در نیووردم و نا امید شدم و اومدم سراغ امکانات خود مامبو. من الان دنبال یه لینکستانم که بتونم لینک هامو با یه عکس کوچیک کنارش داخل صفحه اصلی برام بزاره و یه کامپوننتم می خوام که یه عکس کوچیک کنار هر مطلبم بزاره واسم ممنون می شم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-01-2007 12:51 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : سایت های خبری
چه انتظاری از این سایت خبری دارید که مامبو نمیتونه بتون جواب بده ؟
-
-
توی mambo-extensions.com و extensions.joomla.org یه گشتی بزنی چیزای خوبی میتونی گیر بیاری واسه کارت
ضمن اینکه سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] یک سایت خبری هست با مامبو که البته تغییراتی توی کدهاش داده شده
و یا همچنین سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
دوست عزیز واقعا سایت خوبی دادی من دقیقا می خوام یه سایت مثل [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بیارم بالا .به این عکسی که گذاشتم توجه کنید . قسمت یک همون لینکدونیه که گفتم می خوام داشته باشه قسمت دوم یه تیتر بهمراه یه عکس کوچیک و قسمت سه یه مقدرا از متن و بعد یه عکسم کنارش می شه دقیقا اسم کامپوننت ها و ماژول های اینها رو بگید ممنون می شم
-
-
لینک یادم رفت :دی
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
اینجا رو ببینید:
mambolearn.com/forum/index.php?topic=9192.msg50537;boardseen#new
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)