-
مشکل در نمایش خروجی rss در مامبو
درود و خسته نباشید.
من در دو تارنمای جداگانه زمانیکه برابر آموزشهایی که در همین تالارها گذاشتید میخوام rss خرجی smf را در مامبو در ماژول نمایش بدم که در هردو به مشکل برخورد کردم.
مشکل از مامبو نیست بلکه خروجی تالار است. در برخی از تالارها به محض اینکه فارسی نوشته میشه خروجی دیگه کار نمیکنه و خطا میده. برخی از حروف باعث این مشکل میشوند. مانند حرف "و" که یا میتونه هر حرف دیگری باشه. اینرا با بهره گیری از validator های روی نت متوجه شدم. خواهش میکنم که راهنمایی کنید چگونه میشه این مشکل را برطرف کرد. چون زمانیکه از خبرخوان در مامبو بهره گیری میکنم خطا میده و همه تارنما بهم میریزه تا خطاهای فایل را نمایش بده.
با سپاس.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
09-18-2007 08:29 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل در نمایش خروجی rss در مامبو
سلام
در بخش مدیریت SMF ---> تعمیر انجمن --> تبدیل کاراکترها به UTF-8
-
-
ممنون از پاسخ سریع شما.
ولی یک پرسش در همین مورد. من قبلا از PHPBB استفاده میکردم و همه چیز را به smf تبدیل کردم. قبلا UTF-8 نبود دیتابیس. حالا اگر اینکار را بکنم آیا اشکالی پیش نمیاد؟ چون برای نصب که از همین UTF-8 استفاده کردم همه کاراکترها بهم ریخته بود. مجبور شدم دوباره نصب کنم و این گزینه را انتخاب نکنم.
-
-
الان نصب کردید
تبدیل کنید
حتما قبلش بکاپ بگیرید.
مشکلی پیش نباید بیاد
-
-
بله تالارها را تازه نصب کردم و بخوبی انتقال داده شدند. برای آگاهی شما و احتمالا دوستان دیگر که این مشکل را خواهند داشت میگم.
من یک بک آپ گرفتم و اینکاری را که شما فرمودید انجام دادم و همه چیز به خوبی انجام شد. حتی در پیش عنوان هر تاپیک که کمی بلند بود درست نمایش داده نمیشد در تالارها ولی هم اکنون بدون هیچ مشکی عنوان های بلند هم دیده میشوند.
دوباره از مهر شما و راهنمایی عالی شما سپاسگزارم.
فرهاد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)