سلام خدمت دوستان
می خواستم ببینم ایا می شه این فروم پر ترفدار رو با e107 مجتمع سازی کرد یا این که کسانی که توی سیستم e107 عضو هستند خود به خود توی این انجمن هم عضو بشن
با تشکر ???

سلام خدمت دوستان
می خواستم ببینم ایا می شه این فروم پر ترفدار رو با e107 مجتمع سازی کرد یا این که کسانی که توی سیستم e107 عضو هستند خود به خود توی این انجمن هم عضو بشن
با تشکر ???
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
[quote author=ssz1370 link=topic=9252.msg50840#msg50840 date=1191580579]
سلام خدمت دوستان
با تشکر ???
[/quote]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فایل رو گرفتم ولی خطا میده "فایل آپلود شده بسته و یا ابزار کاربردی SMF نمی باشد. " :'(
شما باید این بسته را در e107 نصب نمایید
بله بعد از پستم متوجه شدم ممنون که پاسخ دادین ولی بازم همراش مشکل دارم تنظیمات رو انجام میدم ولی نمیاره توی قسمت پلاگین میره و فلب هم همون قالب e107 ته ولی انجمن ها رو نمایش نمیده اگر که اموزشش رو بزارین ممنون میشم![]()
متاسفانه من با e107 آشنایی ندارم ، لطفا دوستانی که آشنایی دارن جواب بدن
ممنون ولی کسانی که بلدن جواب بدن عجله دارم... :-\
شما يكم صبور باشيد..كسي بلد باشه حتما كمك ميكنه
من خودم بشخصه زياد با e107 كار نكردم !
شما به سايت ها و انجمن هاي ديگه هم سر زديد ؟
سرچ چطور؟
با سلام من سرچ کردم ولی چیزی پیدا نشد توی یکی از فروم های دیگه هم مطرح کردم گفتن که این پل برای smf 1.1 است می خواستم اگه زحمتی نیست پل مربوط به نسخه 1.1.4 را هم بگذارید.
با تشکر![]()
[quote author=ssz1370 link=topic=9252.msg51046#msg51046 date=1191859011]
با سلام من سرچ کردم ولی چیزی پیدا نشد توی یکی از فروم های دیگه هم مطرح کردم گفتن که این پل برای smf 1.1 است می خواستم اگه زحمتی نیست پل مربوط به نسخه 1.1.4 را هم بگذارید.
با تشکر
[/quote]
این پل با نسخه 1.1.4 بدون هیچگونه مشکلی کار میکند
علاقه مندی ها (Bookmarks)