-
دو خطا در آپگرید ورژن های قبلی به جدید
امروز با دو خطا در آپگرید ورژن های قبلب به جدید برخوردم
اول اینکه وقتی از 4.5.4 به 4.6.1 وقتی ارتقا دادم وقتی آدرس اصلی رو می نویسی خطای 404 رو از دیتابیس نشون میده یعنی همه سایت باز می شه اما mainbody با خطای وجود نداشتن صفحه درخواستی مواجه می شه
دوم : وقتی از 4.6.1 به 4.6.2 ارتقا و به فولدر upgrade رفتم و مراحل رو انجام دادم وقتی سایت یا مدیریت رو می خوام باز کنم هیچ صفحه ای باز نمیشه و در status اکسپلورر waiting میده که فکر کنم از دیتابیس باشه
لطفا راهنمایی بفرمایید
در ضمن از آبتین برای رفع مشکل تاپیک زیر تشکر می کنم خیلی کارساز بود
8)
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-02-2007 11:50 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : دو خطا در آپگرید ورژن های قبلی به جدید
گویا یکی از دوستان هم در مورد مشکل دوم راه حلی داشتن که اونو نگفتن، لطفا راهنمایی کنید خیلی گیر کردم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
و مشکل سوم
-
-
دوست عزیز ورژن مامبو شما خیلی قدیمی هست و ممکنه با به بروزرسانی بعضی از امکانات خودتون رو از دست بدید
شما لطف کنید یک لیست از Addonهای روی سایتتون رو بزارید اینجا با نسخه هاش تا من بهتون بگم کدوم با چه نسخه ای از مامبو سازگار هست
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)