-
درخواست آموزش نصب و استفاده Lightbox v2.03.3
سلام به اساتید محترم :-[
من طبق آموزش سایت و کمک جناب "محمد" نسخه قبلی رو نصب کردم اما چون نمی دونستم چطور باید تصویر رو با { mosimage } فرا خوانی کنم یه سر به سایت
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
زدم و نسخه جدید رو دانلود کردم
طبق اونچه که تو صفحه سایت نوشته بود کار با هاش اسونتر از قبله فقط کافیه که یه عبارت رو به هر لینک تو نوشتت اضافه کنی اما نصبش ...
هر کار کردم نتونستم نصب و راه اندازیش کنم (فکر نکنید ما دنبال لقمه جویده شده هستیم، از 1 تا 3 شب سعی کردم نتونستم راش بندازم)
حالا اگر کسی می خواد یاری برسونه و به من و امثال من (که خیلی زیادیم) یه چیزی یاد بده بسم الله
البته خواهش می کنم کاملا مبتدیانه بنویسید چون لون لموزش قبلی اولاش مبتدیانه بود اما آخرش واسه من که سخت بود!!!
بی صبرانه منتظر پاسختان هستیم...
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
08-13-2007 11:58 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : درخواست آموزش نصب و استفاده Lightbox v2.03.3
آموزش استفاده از lightbox تو خود سایت ما هم هست!
که در اون مامبوتی برای این کار معرفی شده!
-
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
با سلام خدمت اساتید محترم "رادمهر" و "مجید"
من اون آموزش رو کامل خوندم اما به 2 دلیل خواهش این آموزش رو کردم:
1.نسخه جدید امکانات بیشتری داره
2.نمیدونم چطور باید با { mosimage } تصویر رو فراخوانی کنم (اگه یه مثال بنویسید ممنون میشم) :-[
البته lytebox هم به آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] وجود داره که امکانات بیشتری داره مثلا با IE7 مشکل نداره و حتی میشه در محیط iFrame و حتی در مورد فیلم یا فلش
از اون استفاده کرد اما اون هم نصب و راه اندازیش مشکله (وقتی از طریق نصب کننده جامع نصب میشه فقط مینویسه "آپلود یونیورسال با موفقیت انجام شد":
لینک دانلود:
اگه ممکنه اموزش lytebox رو (خواهشا با مثال که آماتورهایی مثل من هم بفهمند) قرار بدید
بی صبرانه منتظر پاسختان هستیم...
-
-
سلام
1- امکان نصب فرقی نداره!
2- دکمه mosimage رو در ادیتور بزنید! یا همین رو بنویسید!
-
-
شما اول باید تصاویر رو در مدیریت رسانه ها آپلود کنید و بعد از این وارد محتوا که شدید [quote author=محمد link=topic=8154.msg46134#msg46134 date=1187081209]
2- دکمه mosimage رو در ادیتور بزنید! یا همین رو بنویسید!
[/quote]
این دستور تصاویری که در تب ( تصاویر) در پارامترها هست لودمی کنه که باید اول شما تصویر رو به محتوا اضافه کنید و سپس تایید رو بزنید و حالا این دستور تصویر شما رو فراخوانی می کنه
-
-
واقعا متشکرم
با عرض پوزش از آماتوریت بسیار !!!
اما باز هم خواهش می کنم برای Lytebox به آدرس [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] آموزش و مامبوت قرار دهید چون قابلیت slideshow, flash, clip دارد.
-
-
کد:
<script type="text/javascript" src="<?php echo $mosConfig_live_site; ?>/mambots/content/lightThumb/prototype.js"></script>
<script type="text/javascript" src="<?php echo $mosConfig_live_site; ?>/mambots/content/lightThumb/scriptaculous.js?load=effects"></script>
<script type="text/javascript" src="<?php echo $mosConfig_live_site; ?>/mambots/content/lightThumb/lightbox.js"></script>
<link href="<?php echo $mosConfig_live_site; ?>/mambots/content/lightThumb/lightbox.css" rel="stylesheet" type="text/css"/>
من اين كد ها رو بعد از نصب اين مامبوت قبل از تگ head/ قرار دادم سپس به بخش مامبوت ها رفته، مامبوت MOSImage را غیر فعال كردم و مامبوت LightThumb را فعال كردم. ضمنا مامبوت LightThumb در لیست مامبوت ها اول از همه قرار گرفت و در لیست مامبوت ها MOSImage اول از همه قرار گرفته و شماره چینش آن 1 مي باشد
اما از اينجاي قضيه به بعد مشكل دارم چراكه در مطالب ارسالي هر چي از { mosimage } استفاده مي كنم نمي تونم تصوير رو اونطور كه بايد ببينم لطفا بفرماييد از اين مرحله به بعد تصاوير و يا لينك هاي مورد نياز چطور آدرس دهي مي شوند اگر بصورت نمونه يك مثال بزنيد ممنون خواهم شد.
با تشكر
-
-
با سلام و کسب اجازه از اساتید محترم
اگر منظورتون نحوه آدرس دهی و فراخوانی هست من یه مثال میزنم:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
فرض کنیم من میخوام تصویر fall.jpg رو در متن قرار بدم:
1.در صفحه اصلی مدیریت مامبو روی مدیریت راسانه کلیک میکنم . تصویر مورد نظر رو آپلود می کنم
2.به مدیریت محتوا میرم و یه مطلب جدید ایجاد میکنم
3.داخل مطلب ابتدا در قسمت چپ روی زبانه "تصاویر" کلیک میکنم و از لیست تصاویر fall.jpg رو انتخاب و روی "افزودن" کلیک میکنم
4. در قسمت "تصاویر محتوا fall.jpg رو انتخاب و سپس بر روی "تایید" کلیک میکنم
5.سپس درون متن {mosimage}media/fall.jpg رو وارد میکنم و در آخر مطلب رو انتشار میدم
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در ضمن به این نکته توجه کنید که در لیست مامبوت ها :
1. LightThumb انتشار و MOSImage عدم انتشار باشه
2.LightThumb بالاتر از MOSImage قرار گرفته باشه
امیدوارم مفید واقع بشه.
-
-
من همه اين كار ها رو كردم اما اون طور كه بايد جواب نداد :-\ فقط يه تصوير thumbs ايجاد مي كنه كه با كليك روي اون مثل حالت هاي عادي در يك صفحه جديد عكس رو نشون ميده. شايد روي لوكال جواب نمي ده ؟ به نظر شما چكار بايد بكنم ورژن مامبويي كه استفاده مي كنم هم 4.6.1 هستش
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)