-
یک سوال مهم در مورد تفاوت امروز و فردای مام
سلام و خسته نباشید .
من چند وقتی هست که روی سیستم های مدیریت محتوا تحقیق میکنم . آمار و اطلاعاتی جمع آوری کردم . در نهایت بین مدیریت محتواهای (php,mysql) به این نتیجه رسیدم که بهترین اونها مامبو و جوملاست . البته این رو میدونم که از کی این تیم تفکیک شدند و تا حالا چه کارهایی انجام داده اند .
در مسیر مطالعاتم به مقالات شما "مامبو و جوملا - چه تفاوت هایی وجود دارد ؟" و ... برخوردم و من رو کنجکاو تر کرد . این کنجکاوی برام یک سوال ایجاد کرده که می خواهم بیان کنم . البته بیان این سوال به این معنا نیست که خدمات دهی و پشتیبانی و آموزش و ... تیم فارسی ضعیف هست ( از نظر من بهترینه !) ، بلکه دوست دارم به یک پاسخ منطقی دست پیدا کنم . لازم به ذکر است که من به شخصه مامبو را انتخاب کردم و دوست دارم به گسترشش کمک کنم .
اما سوال اینه :
با توجه به اینکه مامبو برند قدیمی تری داره و فعالیت های تیم عالی بوده ولی آمار نشون میده این تازه وارد (جوملا) رنکینگ و دانلودش در اینترنت بیشتره !! و مامبو در حال سقوطه !!!!!!!!!!!!!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
mambo joomla
یا حتی به رتبه دهی کاربران هم نگاه کنید به همین نتیجه میرسید .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] :
مامبو : 3271
جوملا : 5322
مامبو جایزه های زیادی رو با دلایل کاملا حرفه ای در ساخت و user friendly و .... برده ، ولی به این لینک نگاه کنید !!!!
نمونه فارسیش : joomla.ir/news/joomla/time_to_vote_for_the_world%27s_best_cms_2007091576 .html
موارد دیگه ای هم وجود داره ولی فکر میکنم همین کافی باشه که بپرسم چرا ؟
چرا این تازه وارد رشد کردنش انقدر سریع هست ؟
چرا در عین حالی که شباهت ها و حتی کپی برداری که از مامبو داره ، ولی باز داره بالا میره و مامبو پایین میاد ؟
....
واقعا از زحمات بی وقفه شما متشکرم . پیشاپیش از پاسخگویی شما به این سوال متشکرم . 
** هایپر لینک برداشته شد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-15-2007 02:40 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)