-
درخواست راهنمائي براي تغير نشاني سايت
قصد دارم نشاني [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] را به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] تغيير دهم ( البته دمين مذكور ثبت شده است ) لطفا راهنمائي كنيد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-16-2007 08:20 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : درخواست راهنمائي براي تغير نشاني سايت
اگر هاست تغییر نکرده باید DNS های دامین رو تغییر بدید و در ضمن یک تغییراتی هم در فایل configuration همین
منظورتون این هست که با زدن دامین جدید به همین سایت برید ؟؟؟ فقط با یک نام دیگه ؟؟
-
-
جناب مجيد از راهنمائي شما متشكرم ، بله هاست تغيير نكرده است و ساده تر بگويم ( من با نشاني [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] وارد سايت ميشوم ولي نشاني سايت در بالاي صفحه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] است ) من ميخواهم كه نشاني همان [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] در منو بالاي صفحه نشان داده شود نه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]. مجددا از جنانبعالي تشكر ميكنم طبيب زاده
-
-
مامبو و متعلقاتش رو ببريد توي روت دامين tabibzadeh كه addon شده . اونجا فايل configuration.php رو طبق آدرس جديدش تنظيم كنيد .
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)