-
مشکل در تغییر رنگ header
سلام
من قالبی رو ادیت کردم اما نتونستم به بعضی جاهاش دست پیدا کنم. تمام موضوعات رو خوندم حتی با top style و dream weaver هم نتونستم رنگ سبز قسمت بالای سایت رو عوض کنم . باور کنید دو روزه دارم تلاش می کنم اما نمی شه. فکر می کنم با ادیت html و css در خود مامبو این مساله حل نمی شه و جای دیگه ای باید دنبال بگردم. ممنون می شم اگه راهنمایی بفرمائید.
با سپاس
آدرس سایت: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-17-2007 11:17 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل در تغییر رنگ header
در قالب ، فايل od_bg.gif در پوشه images رو توسط فتوشاپ اديت كنيد ( تغيير رنگ بديد )
-
-
سپاسگزارم. می شه بفرمائید تغییر در رنگ هدر یا تغییرات در قالب به پرمیشن فولدر ها ربط داره یا نه؟
-
-
من تغییرات رو دادم اما هنوز انگار یه بخشی تغییر نمی کنه. در ضمن وقت بارگزاری سایت پشت هدر یه رنگ سبز فسفری می آد تا تصویر کامل شه . چطور می شه اون رنگ رو هم عوض کرد؟
آدرس سایت: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
در پوشه css ، فايل layout.css رو باز كنيد و كلاس #ja-mainheadwrap رو پيدا كنيد و رنگ بكگراندش رو كه #ACE01C هست رو ويرايش كنيد.
-
-
بی نهایت سپاسگزارم استاد.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)