-
تنظیم Akocomment در قالب سایت؟
وقتی Akocomment و مامبوته شو نصب می کنم یه لینک یادداشت زیر هر متنی می آره و لی مثلا در داخل و روی متن می آیره و زیر یا کنار ادامه مطلب نمی یاره و توی css قالب هم یه کلاس با ادامه مطلب داره و هر کاری می کنم نمی تونم تنظیمش کنم چون ادامه مطلب هم با هاش حرکت می کنه.
از راهنمای های شما ممنون میشم.
یا علی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-01-2006 05:23 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
Re: تنظیم Akocomment در قالب سایت؟
سلام
راه حل شما : ویرایش مامبوت و تغییر کلاس برای نمایش عنوان کامنت زیر مطالب و تعریف یک کلاس جدید در فایل CSS قالب هست .
اما پیشنهاد میکنم از کامپوننت جدیدی که برای مدیریت کامنت منتشر کردیم استفاده کنید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آموزش استفاده : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
-
-
سلام
كامپوننت كامنت رانصب كردم.مامبو ت مربوطه را هم نصب كردم و مطابق دستور آقاي فيروزمندان براي راه اندازي آن فايل index.php را تغيير داده و ذخيره كردم ولي هيچ تغييري نكرد حتي كامپوننت را به منوي اصلي link كردم با كليك بر روي آن يك پيام كوتاه مي آيد كه يادداشت شما ذخيره شد و يك صفحه جديد باز مي شود كه مي گويدشما به اين قسمت دسترسي نداريد.لطفاراهنمايي كنيد.
-
-
امیر جان سلام
کامپوننت جدید نیازی به مامبوت نداره !!! شما کدوم کامپوننت رو نصب کردی ؟!
یا علی
-
-
سلام
مشكل حل شد ممنونم. مامبوت آنرا publish نكرده بودم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)