-
فوری: مشکل در آدرس صفحه اول
در smf اکثر مواقع وقتی روی لینک age21.ir/forum و یا age21.ir/forum/index.php کلیک می کنم ارور forbidden میده و میگه شما دسترسی ندارید و آدرس صفحه طولانی هست
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
Forbidden
You don't have permission to access /forum/index.php on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
برای حل این مشکل چه کنم؟
البته اگه آدرس رو به صورت
کد:
http://age21.ir/forum/
بزنم درست میاد.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-06-2007 07:45 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : فوری: مشکل در آدرس صفحه اول
این آدرس را به صورت زیر اصلاح کنید
آدرس شما:
آدرس صحیح:
-
-
ببخشید آقا نوید من که خودم گفتم [quote author=nabegheyegharne link=topic=9284.msg50939#msg50939 date=1191699929]
البته اگه آدرس رو به صورت
کد:
http://age21.ir/forum/
بزنم درست میاد
[/quote]
:-\
مشکل این هست که مثلا اگه توی موتورهای جستجو ثبت بشه :
1 _ اولا ایندکس صفحه اول پیدا نمیشه.
2 _ کاربر با پیغام خطا مواجه میشه.
-
-
3) کاربران می بایست در هنگام ارسال سوالات و مشکلات و پیغامهای خود از یک موضوع مناسب استفاده نمایند. این موضوع می بایست در رابطه با سوال ، مشکل و یا پیغام ایشان باشد. در غیر اینصورت در حالتی که کاربر جدید باشد به او اخطار داده خواهد شد. در صورت تکرار مکرر این موضوع توسط کاربران چه جدید و چه قدیم ، برخورد جدی خواهد شد.
از انتخاب عناويني از جمله كمك ، تورو خدا كمكم كنيد ، خيلي مهم ، هر كي ميتونه جواب بده ،
نياز به پاسخ فوري ، يك برنامه ، چطوري ميتونم ، كرك برنامه و جملاتي شبيه به اين پيغامها جدا خودداري نماييد .
راهنمايي در اين زمينه : براي انتخاب موضوع ميتوانيد از كلمات كليدي سوال خود استفاده كنيد.
20 ) انجمنهای مامبولرن برای پاسخ گویی به مشکلات کاربران و کمک به ایشان فعالیت میکند، اما در صورت عدم پاسخ دهی به یک سؤال مسئولیتی متوجه ناظرین انجمنها و مدیران سایت نخواهد بود.
!!!
هر شخص که وارد انجمن میشه یک session برای اون تشکیل میشه .
شما اگر به آدرسی که نوشتید دقت کنید : PHPSESSID=d118e3801a40f1de0f6989fefddb232c
این session برای همه قابل استفاده نیست و به همین علت هست که شما با ارور Forbidden روبرو میشید .
شما میبایست در آدرس دهی از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاده کنید .
لطفا از این به بعد از ارسال SPAM خودداری کنید ! ( پست قبلی شما حذف شد )
یا علی
-
-
اینطوری بازم گوگل میگه که شما نمی تونید یک فایل را به عنوان آدرس اضافه کنید.
You have entered a URL to a file. Please enter the site URL.
الان ایندکس صفحه اول من در گوگل نیست. به همین دلیل اصلا خوب ایندکس نمیشه و مطالب داخلی رو نشون نمیده.
-
-
در فولدر forum چک کنید ببینید فایل .htaccess وجود داره ؟
اگر بله محتویات اون چیه ؟
یا علی
-
-
کد:
php_value upload_tmp_dir "/home/fglai4gn/tmp"
php_value max_input_time 29
php_value max_execution_time 14
-
-
مشکل در آدرس صفحه اول حل شد
با عرض پوزش مشکل رو در یاران توس گفتم و از طریق یک کد که در فایل htaccess قرار میگیرد حل شد.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)