-
فرمت متون در صفحات مامبو
سلام
من برای ایجاد تغییراتی در سایت وقتی میخوام متون رد ویرایش کنم تگهایی میبینم که چون به HTML وارد نیستم نمیدونم باید در متن جدید چکارشون کرد.حتما باید از یک ادیتوری استفاده کرد یا این تگها داستان خاصی دارند مثلا:
متن مربوط به
حل مشکلات شما
<DIV align=justify>در صورت مواجه شدن با مشکل چاره کار ساده است :&nbsp; <A href="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] color=#ff3366>سایت آموزشی مامبو</FONT></STRONG></A> و <A href="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] color=#ff3366>انجمن پشتیبانی مامبو</FONT></STRONG></A> در كنار شما است.</DIV>
البته من دیدم که یک ادیتور فارسی نصب شده که آموزشش رو هم خوندم ولی نمیدونم کجا و چطور موقع تغییر مطالب باید اون رو احضار کرد؟
متشکرم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-28-2006 04:22 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
Re: فرمت متون در صفحات مامبو
سلام جناب گودرزی
من درست متوجه منظور شما نشدم ...
شما برای طراحی قالب مامبو مشکل دارید ؟ اگر این موضوح صحت داره شما میتونید با رفتن به لینک زیر مشکل خودتون رو حل کنید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و اما اگر برای حذف و یا ویرایش مطالب از قسمت مدیریت مشکل دارید بگید که کامل براتون توضیح بدیم .
ممنون از شما
یا علی
-
-
دوست گرامی
شما برای فعال کردن ادیتور باید ۲ کار انجام بدهید :
۱- مامبوت ادیتوری که نصب کردیت publish کنید. که برای این کار به قسمت مامبوتهای سایت برید و روی کلید مربوط بزنید.
۲- از قسمت تنظیمات کلی سایت ادیتور پیش فرض رو انتخاب کنید(مثلا اگر fckeditor رو نصب کردید اون رو پیش فرض کنید).
با این کار انجام کار شما ساده تر و WISIWIG میشه.
-
-
با تشکر از توجه دوستان
من برای ویرایش مطالب از قسمت مدیریت مشکل دارم.
من از آخرین نسخه مامبو استفاده میکنم که ظاهرا ادیتور فارسی درش نصب شده در عین حال من یک بار هم چک کردم که publish  شده باشه و ادیتور فعال باشه.
خیلی ممنون
-
-
سلام
دقيقا بفرماييد مشكل از كجاست؟
-
-
ببینید عزیز
شما وقتی قسمت مثلا حل مشکل رو میخواهید ویرایش کنید ، در پنجره متن اصلی را بصورت نوشته و یکسری تگهای HTML میبینید که من عینا اون را در سوالم کپی کردم.حالا مشکل اینه که چه طور باید از ادیتور فارسی نصب شده در نسخه 4.5.3h مامبو استفاده کنم که این تگها به متن اضافه بشن.
با تشکر از توجه شما.
-
-
اینبار که از یک ماشین دیگه تو بخش مدیریت رفتم ادیتور فعال شده بود 
اگه تو ماشین خودم فعال نشده بود دوباره کمک میخوام
ممنون
-
-
خوب
ایراد معلوم شد
ببین دوست عزیز
این ادیتورها از جاوا اسکریپت استفاده میکنن. روی کامپیوتر شما جاوا اسکریپت نصب نیست. باید اون رو دانلود و نصب کنید.
البته هرچه گشتم لینک دانلود پیدا نکردم.
-
-
-
-
با سلام به نظر من مشكل از جاوا اسكريپت نيست بلكه مشكل از اديتور مامبو است مثلا من روي كامپيوتر خودم جاوا اسكريپت 1.5 رو دارم و لي با اينكه در اپرا و فايرفاكس همه ي اسكريپت ها كار مي كنند اديتورمامبو در اونها كار نمي كنه و فقط در اينترنت اكسپلورر كار مي كنه همين مشكل را چند جاي ديگه هم داشتم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)