چطوری میشه قسمتی رو ایجاد کرد که بازدید کنندگان بتوانند در پایان هر مطلب نظر خود را وارد کنند... (به چه چیزی نیاز است؟)

چطوری میشه قسمتی رو ایجاد کرد که بازدید کنندگان بتوانند در پایان هر مطلب نظر خود را وارد کنند... (به چه چیزی نیاز است؟)
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
دوست عزیز خواهش میکنم قبل از ارسال تاپیک در انجمن و سایت جستجو کنید . آخرین فایل آپلود شده در سایت برای همین منظور هست ...
یا علی
اگه امکانش هست لینکش رو قرار بدهید.
نه خیر امکانش نیست!
وارد سایت مامبو لرن بشید و پیدا کنید. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] اسمش هم آکو کامنت هست.
چه قدر خوش اخلاق ... میرم دنبالش اگه پیدا نکردم، لطفا یکی که خوش اخلاقه جوابمو بده !
من خیلی خوش اخلاق هستم جانم!
موضوع اینه که میخام خودت پیدا کنی که با نقشه سایت مامبو لرن آشنا بشی، و بتونی به خوبی ازش استفاده کنی.
اسمش Akocomment هست. حتما پیدا میکنی.
کامپونت رو دانلود و نصب کردم، بعدش یک بار در فایل index تغییر ایجاد کردم ولی فرقی نکرد. اگه یک نفر پیدا بشه تغییرات مورد نیاز رو برام انجام بده ممنون می شم. (به خصوص شما آقای فیروزمندان). چون می ترسم هر چی دارم یک دفعه بپره.
سلام
باید مامبوت اون رو هم نصب کنی
بعد راه می افته
ارسال نظر شامل یک مامبوت و یک کامپوننت هست، اگر فقط کامپوننت رو نصب کردید، مامبوت رو هم نصب کنید.
دوستان عزیز
اشتباه نکنید . کامپوننت جدید نیازی به نصب مامبوت نداره !
تنها اگر از AkoComment استفاده میکنید نیاز به نصب مامبوت AkoComment دارید .
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)