-
پاسخ : پاسخ : مکتب نت NEWS PORTAL
[quote author=نوري link=topic=9521.msg52123#msg52123 date=1192911710]
اديت كردن قالب هاي مامبو خيلي ساده هست و اگر 2 ساعت وقت بزاريد ،به راحتي ميتونيد يك قالب رو به سليقه خودتون ويرايش كنيد.
در ضمن ما هم تا جايي كه بتونيم بهتون كمك ميكنيم 
[/quote]
خوب؛ من یه مدتی وقت گذاشتم سایت رو به یه جاهایی رسوندم . از همه مهمتر با محیط کاریش بیشتر آشنا شدم. مخصوصاً تگ گذاری رو دنبالش بودم که پیدا شد. (آیتم های مرتبط). البته هنوز خیلی کار داره. حالا یه نگاهی بندازین [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
چند تا سوال دارم
1- یکیش اینجا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مطرح شده راجع به لوگین شدن اعضاء (وقتی در سایت عضو می شوی، پس از باز کردن لینک ایمیل تأیید، نمی شود در سایت LOGIN شد. پس از LOGIN شدن می نویسد 1 عضو حاضر است ولی عملاً منوی کاربری باز نمی شود.!!! چرا؟)
2- تو ماژول ها > ماژول های بخش کاربری > منوی اصلی --- انتهای صفحه نوشته "فاصله انداز: فاصله انداز انتها: " چه جوری میشه فعالش کرد؟
3- هر کاری می کنم BANNER هایی که تو تبلیغات ساختم نشان داده نمی شن. البته می دونم اشکال کجاست - باید کدش رو دستی ADD کنم. میشه کدش رو بهم بگین - می خوام تو بنر ها نمایش داده بشه.
ممنون و متشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-21-2007 08:23 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)