-
لطفا كمك كنيد سايتم خراب شد لطفا
سلام من مي خوايتم كدمتا تگ سایت كپي كنم در سايت
1. اولش در اينجا Directory: /payadesign_mambo/ در فايل index.php در آخر فايل كپي پيست كردم البته <head> اينجا كپي كردم </head>
2.بعدش رفتم اينجا Directory: /payadesign_mambo/templates در فايل index.php در آخر فايل كپي پيست كردم البته <head> اينجا كپي كردم </head>
3.بعدشم اينجا Directory: /(..)gn_mambo/templates/waterandstone800_green/ چون اسم قالبم اينه و مثل قبل اون كار رو تكرار كردم چون نمي دونستم صفحهاي اصليم كدومه. :'( حالا سايت خورده بهم نمي دونم چه كار كنم همه را كه كپي كرده بودم پاك كردم ولي درست نشد لطفا كمك كنيد
اگه مديران يوزر پسورد را مي خواهند بگند تا بگم لطفا مرسي
اينم آدرس:
[urlhttp://payadesign.parsehgig.com/payadesign_mambo/][/url]
اينجوري نشون ميده:
کد:
$element) $result[$key] = mosGetParam ($arr[$name], $key, $def, $mask); else { $result = $arr[$name]; if (!($mask&_MOS_NOTRIM)) $result = trim($result); if (!is_numeric( $result)) { if (!($mask&_MOS_ALLOWHTML)) $result = strip_tags($result); if (!($mask&_MOS_ALLOWRAW)) { if (is_numeric($def)) $result = intval($result); } } if (!get_magic_quotes_gpc()) { $return = addslashes( $return ); } } return $result; } else { return $def; } } function sefRelToAbs ($string) { $sef =& mosSEF::getInstance(); return $sef->sefRelToAbs($string); } if (!isset($adminside)) $adminside = 0; if (!isset($indextype)) $indextype = 1; require_once (dirname(__FILE__).'/includes/database.php'); require_once(dirname(__FILE__).'/includes/core.classes.php'); $configuration =& mamboCore::getMamboCore(); $configuration->handleGlobals(); require($configuration->rootPath().'/includes/version.php'); $_VERSION =& new version(); $version = $_VERSION->PRODUCT .' '. $_VERSION->RELEASE .'.'. $_VERSION->DEV_LEVEL .' ' . $_VERSION
سلام
البته بگم بايد براي درست كردنش رفت اينجا:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
قسمت مدیریت فایل ها .
اه كسي خواست بگه يوزر و پسوردم را بدم لطفا من سكته كردم .مرسي
** 2 پست شما یکی شد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-21-2007 07:24 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : لطفا كمك كنيد سايتم خراب شد لطفا
سلام
شما یه بار با دقت از روی متن بالا بخونید ...
چی دستگیرتون میشه ؟!
لطفا یکبار دیگه با دقت ، خونسردی و حوصله کاری که منجر به این مشکل شد رو بنویسید .
یا علی
-
-
سلام مي بخشيد
من از سايت داهيو يك بخش داشت كه برات كد متاتگ مي ساخت بعد از ساخت گفت بايد كپي كني در سايت بين دو كد <head> </head>
من هم چون نمي دونستم كجا بايد كپي كنم شروع كردم در 3 تا فايل index.php كه در 3 تا داريكتوري مختلف بود از اول شروع كردم به كپي پست
كه مسير ها شو گفتم قبلا. بعد از اين كار سايت بهم ريخت
بعدش تمم كدها را كه كپي كرده بودم پاك كردم ولي نشد
حالا بايد چه كار كرد؟
مرسي از پاسختون
-
-
سلام
به شما توصیه میکنم از ارسال SPAM خودداری کنید ... در صورت مشاهده مجدد حساب کاربری شما بلاک خواهد شد !
یوزر نیم و پسورد رو بفرستید سرفرصت چک میکنم .
یا علی
-
-
سلام
من فكر كنم فهميدم مشكل از كجاست.
چون وقتي صفحه اي اول سايت رو نگاه كردم اين كدهاست(البته زياده من فقط واسه نمونه ميزارم)
کد:
$element) $result[$key] = mosGetParam ($arr[$name], $key, $def, $mask); else { $result = $arr[$name]; if (!($mask&_MOS_NOTRIM)) $result = trim($result); if (!is_numeric( $result)) { if (!($mask&_MOS_ALLOWHTML)) $result = strip_tags($result); if (!($mask&_MOS_ALLOWRAW)) { if (is_numeric($def)) $result = intval($result); } } if (!get_magic_quotes_gpc()) { $return = addslashes( $return ); } } return $result; } else { return $def; } } function sefRelToAbs
وقتي هم فايل با اين مسير
ayadesign_mambo/index.php نگاه كردم همين كد بود.
مشكل در فايل index.php اول است ولي نمي دونم چه طوري درستش كنم.من كدهاي تگ را در آخر اين كده كپي كردم بعد از خراب شدن سايت پاك كردم فكر مي كنم بعضي از كدها را هم پاك كردم كه اينجوري شده.آيا اين فايل index.php ثابت نميشه از يكي دوستان گرفت وجايگزين كرد چون بغير از اين در 3 مسير ديگه هم هست.
اگه راحلي هست بگيد تا امتحان كنم.
آقاي فیروزمندان
من يوزر و پسورد را براتون فرستادم منتظر مساعدت شما هستم.
مرسي موفق باشيد
-
-
سلام
چک کردم شما میبایست اگر بکاپی از فایل index.php قالب دارید دوباره جایگزین کنید . این فایل به کلی تغییر کرده و مشکلات زیادی داره !
2 فایل دیگه index که تغییر دادید هم از لوکال overwrite کنید مشکل حل میشه
یا علی
-
-
سلام.
مرسي از محبتتون
از فايل بكاپ نگرفتم متسفانه :-[
راستشو بخواييد
2 فایل دیگه index که تغییر دادید هم از لوکال overwrite کنید مشکل حل میشه
نمي دونم چه طوري بايد انجام بدم
اگه راهنمايي كنيد
-
-
سلام
پس میتونید کلا از یک قالب دیگه استفاده کنید ...
فایلهایی که تغییر دادید رو حذف کنید و از روی لوکال همون فایلها رو دوباره جایگزین کنید ...
یکی از مزایای هاستینگ commercial اینه که از اطلاعات شما Backup میگیره و اگر به این مشکلات بربخورید میتونه برای شما Restore کنه ...
یا علی
-
-
سلام.
مرسي از پاسختون
پس میتونید کلا از یک قالب دیگه استفاده کنید ...
يعني قالب پاك كنم از نو فارسي كنم؟
:'(
فایلهایی که تغییر دادید رو حذف کنید و از روی لوکال همون فایلها رو دوباره جایگزین کنید ...
از كجا جايگزين كنم؟ يعني پاك كنم خودش دوباره مياد؟
آقاي فیروزمندان عزيز
از دوستان و استادان كسي نيست كه به صورت يك كار براي حل اين مشكل (البته با پرداخت هزينه.البته معذرت مي خوام اينو گفتم) اين كار رو انجام بده.
مرسي
-
-
سلام
بله باید این قالب رو حذف کنید و دوباره نصب کنید ... مگر اینکه بکاپی از اون داشته باشید که جایگزین کنید ...
بله ... شما باید حذف کنید و همون فایل در همون مسیر رو از لوکال به سرور منتقل کنید .
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)