بسته ای وجود داره که لینکهای داخل تاپیک هت فقط واسه اعضا قابل دسترسی باشه و دیگه نیازی نباشه کل انجمن رو برای کاربران مهمان محدود کرد ، چون با این کار از اندکس شدم سایت توسط موتورهای جستجو جلوگیری مشه

بسته ای وجود داره که لینکهای داخل تاپیک هت فقط واسه اعضا قابل دسترسی باشه و دیگه نیازی نباشه کل انجمن رو برای کاربران مهمان محدود کرد ، چون با این کار از اندکس شدم سایت توسط موتورهای جستجو جلوگیری مشه
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
چه تفاوتی میکنه
در هر صورت شما میخوایید تاپیک ها رو برای کاربران مهمان محدود کنید و قتی اینکارو بکنید حالا با هر روشی ... این تاپیک ها ایندکس نمیشن ...
یاعلی
بله وجود داره:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من اين بسته رو نصب كردم ولي تغييري نكرد؟؟؟
ببینید که در قسمت بسته ها این بسته نصب شده است یا خیر؟
با نصب این بسته لینک های موجود تو اخبار هم برای مهمان دیده نمیشه که!
نمیشه کاری کرد به لینک های اخبار کاری نداشته باشه؟! :![]()
نه متاسفانه .. نمیشه کاری کرد
بهترین راه اینه که به جای نوشته از عکس استفاده کنی و اون عکس رو لینک کنی
راستی .. من خودم به شخصه استفاده از این جور بسته ها رو توصیه نمی کنم ... چون در ایندکس شدن انجمن در موتور جستجو تاثیر منفی داره ... موفق باشید
شدیدآ توصیه می کنم که استفاده نکنید O0
همونطور که جاوید آقا فرمودند،سایت شما به خوبی در گوگل و سایر موتورهای جست و جو ایندکس نمیشوند!!!
[quote author=SANR link=topic=9666.msg93888#msg93888 date=1227077225]
شدیدآ توصیه می کنم که استفاده نکنید O0
همونطور که جاوید آقا فرمودند،سایت شما به خوبی در گوگل و سایر موتورهای جست و جو ایندکس نمیشوند!!!
[/quote]
سلام
چرا بايد تاثير بزاره؟
ماكه كل انجمن رو محدود نكرديم بلكه فقط لينكهايي كه به سايتهاي ديگه داده ميشه رو محدود ميكنيم؟ مثلا اگز لينك دانلود از سايت رپيد شير رو بزارن
يا علي
سلام ...
یکی از نکات مهم در سئو بک لینک هاست ....
بک لینک یعنی یک لینک در بین ارسال باشه و اون لینک به یکی از تاپیک ها یا ارسال های دیگه ارجاع داده بشه ...
گوگل اون لینک رو پیگیری می کنه و در اون صورت ارزش سایت رو می بره بالا ....
راستی نکات سئو خیلی بیشتر از اینهاست ....
یه چیز دیگه تا یادم نرفته بگم: ایمکه شما کاربری ر مجبور به عضویت کنید کار درستیه ... شما با این کار بی دلیل به تعداد کاربران انجمن خودتون اضافه می کنید .. اگه اینطوره خودتون می تونید پشت سر هم عضو بشید تا آمار بره بالا .. اگه انجمن شما محتوای مفید داشته باشه روزانه کاربران زیادی عضو میشن و ارسال می کنند .. حتی اگه شما لینک ها رو مخفی نکنید .... مثل همین مامبولرن
اون وقت تعداد کاربران عضو در انجمن شما نشانه ارزش انجمن شماست .. چون وقتی کاربری عضو میشه به اختیار خودش عضو میشه و حتما از انجمن شما خوشش اومده .. این بود نظر من ... خودتون تصمیم بگیرید و کاری که از نظر خودتون درسته رو انجام بدید
علاقه مندی ها (Bookmarks)