سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7

موضوع: مشکل در نمایش تبلیغات در مامبو 4.6.2

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

مشکل در نمایش تبلیغات در مامبو 4.6.2

سلام
    من روی دو تا کامپیوتر روی لوکال و دو تا هاست لینوکس مامبو 4.6.2 رو نصب کردم ولی در حالت پیش فرض برای هیچ کدوم تبلیغات نمایش داده نمیشه ! ! !
    قبلا با مامبو 4.6.1 همچین مشکلی نداشتم
    حتی کامپوننت تبلیغات پیشرفته رو هم از سایت مامبو لرن دانلود و روی همه سایتها نصب کردم ولی باز هم بی فایده بود و نه از طریق کامپوننت و ماژول تبلیغات پیشرفته و نه از طریق کامپوننت و ماژول تبلیغاتی که به صورت پیش فرض در مامبو 4.6.2 وجود داره هیچ تبلیغی در سایت نمایش داده نمیشه !
    مامبو رو هم با اطلاعات پیش فرض و هم بدون اطلاعات پیش فرض نصب کردم و به هر نحوی هم که سعی کردم تبلیغ رو در سایت نمایش بدم نشد که نشد که نشد ! ! !
    با توجه به اینکه در حالت نصب مامبو با اطلاعات پیش فرض باید تبلیغات نمونه هم نمایش داده بشه و با توجه به اینکه چک کردم و در قسمت مدیریت سایت اجازه انتشار به تبلیغات داده شده و فکر نمیکنم مشکلی در اون قسمت باشه و باز هم با توجه به اینکه تبلیغات رو روی دو تا کامپیوتر مختلف و دو تا هاست مختلف امتحان کردم و با توجه به اینکه مامبو 4.6.2 رو در بازه های زمانی مختلف از سایت مامبو لرن دانلود کردم ( از اولین روز انتشار تا همین امروز ) تقریبا شکی باقی نمیمونه که مشکل از مامبو 4.6.2 هست
    لطفا من رو برای رفع این مشکل راهنمائی کنید، چون تقریبا دیگه راهی نمونده که نرفته باشم و دیگه کاری به ذهنم نمیرسه که برای نمایش تبلیغات در سایت نکرده باشم
    ممنون

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)