-
مشکل در نمایش تبلیغات در مامبو 4.6.2
سلام
من روی دو تا کامپیوتر روی لوکال و دو تا هاست لینوکس مامبو 4.6.2 رو نصب کردم ولی در حالت پیش فرض برای هیچ کدوم تبلیغات نمایش داده نمیشه ! ! !
قبلا با مامبو 4.6.1 همچین مشکلی نداشتم
حتی کامپوننت تبلیغات پیشرفته رو هم از سایت مامبو لرن دانلود و روی همه سایتها نصب کردم ولی باز هم بی فایده بود و نه از طریق کامپوننت و ماژول تبلیغات پیشرفته و نه از طریق کامپوننت و ماژول تبلیغاتی که به صورت پیش فرض در مامبو 4.6.2 وجود داره هیچ تبلیغی در سایت نمایش داده نمیشه !
مامبو رو هم با اطلاعات پیش فرض و هم بدون اطلاعات پیش فرض نصب کردم و به هر نحوی هم که سعی کردم تبلیغ رو در سایت نمایش بدم نشد که نشد که نشد ! ! !
با توجه به اینکه در حالت نصب مامبو با اطلاعات پیش فرض باید تبلیغات نمونه هم نمایش داده بشه و با توجه به اینکه چک کردم و در قسمت مدیریت سایت اجازه انتشار به تبلیغات داده شده و فکر نمیکنم مشکلی در اون قسمت باشه و باز هم با توجه به اینکه تبلیغات رو روی دو تا کامپیوتر مختلف و دو تا هاست مختلف امتحان کردم و با توجه به اینکه مامبو 4.6.2 رو در بازه های زمانی مختلف از سایت مامبو لرن دانلود کردم ( از اولین روز انتشار تا همین امروز ) تقریبا شکی باقی نمیمونه که مشکل از مامبو 4.6.2 هست
لطفا من رو برای رفع این مشکل راهنمائی کنید، چون تقریبا دیگه راهی نمونده که نرفته باشم و دیگه کاری به ذهنم نمیرسه که برای نمایش تبلیغات در سایت نکرده باشم
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-29-2007 10:56 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل در نمایش تبلیغات در مامبو 4.6.2
سلام
تقریبا شکی باقی نمیمونه که مشکل از مامبو 4.6.2 هست
شما به این موضوع اشاره ای نکردید که این مامبو با همین مشخصات روی سایتهای دیگه بدون هیچ مشکلی کار میکنه ... تبلیغات کاملا لود میشه و ... !
بهتر بود این گزینه هم تست میکردید و بعد نظر قطعی خودتون رو میگفتید !!!
و اما مشکل شما :
لینک سایت + یوزرنیم + پسورد هاست و مامبو رو ارسال کنید چک میکنم .
شما از چه AntiVirus & Firewall ی روی سیستمتون استفاده میکنید ؟
یا علی
-
-
ممنون از جوابتون
مشکل از این بود که روی تمام کامپیوتر هائی که چک میکردم اینترنت سکیوریتی کاسپر اسکای از نمایش تبلیغات جلوگیری میکرد، ولی خب چند تا از سایتهای مامبویی رو که با همون کامپیوتر چک میکردم تبلیغاتشون نمایش داده میشد برای همین شک نکردم که ممکنه اون سایتها به جای استفاده از کامپوننت مخصوص تبلیغات روش دیگه ای رو برای نمایش تبلیغات استفاده کرده باشن !
در ضمن با اینکه خیلی وقت بود این مشکل رو داشتم ولی چند ساعت بعد از دادن این پست مشکلم حل شد، ولی متاسفانه این انجمن قابلیت پاک کردن و یا ویرایش پست رو نداره! قبلا هم این رو تو یه تایپیک نوشته بودم و جوابتون این بود که حتما نیازش احساس نشده که این قسمت ها رو نگذاشتیم، حالا واقعا به قسمت ویرایش و پاک کردن پست نیازی نیست ؟ ! ! !
-
-
سلام
خوشحالیم که منوجه شدید مشکل از سمت مامبو نیست .
در مورد ویرایش :
واقعا نیاز هست . اما متاسفانه با سوءاستفاده هایی که صورت گرفت ما این قابلیت رو غیر فعال کردیم .
موفق باشید
-
-
مشکل تبلیغات پیش فرض مامبو با غیر فعال کردن کاسپر اسکای حل شد و اصلا مشکل از مامبو نبود
ولی مشکل تبلیغات پیشرفته همچنان پابرجاست و به جای اینکه تبلیغی رو نمایش بده ( تبلیغ در قسمت مدیریت انتشار داده شده ) عکس زیر در کادر مربوط به تبلیغات پیشرفته نمایش داده میشه !
-
-
همینی که نوشته معنی کنید متوجه میشید
توی پارامتر های ماژولش باید مشخص کنید چه تبلیغی رو نمایش بده
-
-
[quote author=رادمهر link=topic=9692.msg53212#msg53212 date=1194032771]
همینی که نوشته معنی کنید متوجه میشید
توی پارامتر های ماژولش باید مشخص کنید چه تبلیغی رو نمایش بده
[/quote]
مرسی، درست شد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)