سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 35

موضوع: ناپديد شدن منوي پنل مديريت

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

پاسخ : ناپديد شدن منوي پنل مديريت

سلام جناب آقاي فيروزمندان

[quote author=فیروزمندان link=topic=9698.msg54745#msg54745 date=1196178600]
    سلام

این مشکل در IE است یا Firefox ؟ یا هر دو ؟

یا علی
    [/quote]
    بله مشكل هم در اينترنت اكسپلورر هست و هم در فايرفاكس .... من مجبور شدم براي اينكه صاحب سايت بتونه كار كنه ، دسترسي آن را به سوپر ادمينيستريتور تغيير بدهم .... اولا ايشان به دلايل نداشتن اطلاعات فني ممكن است ساير تنظيمات را تغيير دهند ، ثانيا به هر حال اين مشكل وجود دارد و بايد بررسي شود تا اگر باگي هست ، بر طرف گردد . ضمنا ورژن من 4.6.2 مي باشد . البته ارتقا يافته از 4.6.1

[در حاشيه يك مطلب را هم عنوان كنم كه براي من عجيب است كه در مامبو ، خيلي از موارد درست كار ميكند اما ناگهان دچار مشكل شد و حتي دوباره به صورت ناگهاني خودش بر طرف مي شود .... ( سعي مي كنم اين مطلب را در يك تاپيك ديگر عنوان كنم تا نظر ساير دوستان را هم بدانم )]

راستي آقاي فيروزمندان من در مورد اين قسمت سئوالم ، هنوز دچار ابهام هستم :

......يك منو با طول و كاراكتر زياد باعث اين مشكل مي شود و با حذف آن مسئله حل مي شود . اما من متوجه نشدم كه منظور از منوي با عنوان طولاني ، منوهايي است كه در قسمت منو ( ساير منوها ، منوي اصلي ، منوي بالا و منوي كاربري ) ايجاد مي شوند يا اينكه طولاني بودن عناوين محتواي صفحات ( موضوع مطالب ) نيز مي تواند دليل اين مشكل باشد ؟.........

اگر عناوين موضوعات ارسالي ( محتواي سايت ) نيز تاثير گذار است ، بفرماييد تا در اين مورد دقت بيشتري كنيم ...

با تشكر

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)