-
پاسخ : ناپديد شدن منوي پنل مديريت
سلام جناب آقاي فيروزمندان
[quote author=فیروزمندان link=topic=9698.msg54745#msg54745 date=1196178600]
سلام
این مشکل در IE است یا Firefox ؟ یا هر دو ؟
یا علی
[/quote]
بله مشكل هم در اينترنت اكسپلورر هست و هم در فايرفاكس .... من مجبور شدم براي اينكه صاحب سايت بتونه كار كنه ، دسترسي آن را به سوپر ادمينيستريتور تغيير بدهم .... اولا ايشان به دلايل نداشتن اطلاعات فني ممكن است ساير تنظيمات را تغيير دهند ، ثانيا به هر حال اين مشكل وجود دارد و بايد بررسي شود تا اگر باگي هست ، بر طرف گردد . ضمنا ورژن من 4.6.2 مي باشد . البته ارتقا يافته از 4.6.1
[در حاشيه يك مطلب را هم عنوان كنم كه براي من عجيب است كه در مامبو ، خيلي از موارد درست كار ميكند اما ناگهان دچار مشكل شد و حتي دوباره به صورت ناگهاني خودش بر طرف مي شود .... ( سعي مي كنم اين مطلب را در يك تاپيك ديگر عنوان كنم تا نظر ساير دوستان را هم بدانم )]
راستي آقاي فيروزمندان من در مورد اين قسمت سئوالم ، هنوز دچار ابهام هستم :
......يك منو با طول و كاراكتر زياد باعث اين مشكل مي شود و با حذف آن مسئله حل مي شود . اما من متوجه نشدم كه منظور از منوي با عنوان طولاني ، منوهايي است كه در قسمت منو ( ساير منوها ، منوي اصلي ، منوي بالا و منوي كاربري ) ايجاد مي شوند يا اينكه طولاني بودن عناوين محتواي صفحات ( موضوع مطالب ) نيز مي تواند دليل اين مشكل باشد ؟.........
اگر عناوين موضوعات ارسالي ( محتواي سايت ) نيز تاثير گذار است ، بفرماييد تا در اين مورد دقت بيشتري كنيم ...
با تشكر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-28-2007 05:11 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)