سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 35

موضوع: ناپديد شدن منوي پنل مديريت

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

پاسخ : ناپديد شدن منوي پنل مديريت

با سلام
    من نيز دچار چنين مشكلي شدم .... البته از 3 روز پيش .....منوي تولبار قسمت مديريت ( شامل صفحه اصلي ، بخش كاربري ، منو ، محتوا ، كامپوننت ها و ... ) نمايش داده نمي شود ......
    تمام انجمن را گشتم و به يك سري مطلب برخورد كردم اما متاسفانه مشكل برطرف نشد .
    اول از همين اينكه همه در حل اين مشكل عنوان كرده اند كه يك منو با طول و كاراكتر زياد باعث اين مشكل مي شود و با حذف آن مسئله حل مي شود . اما من متوجه نشدم كه منظور از منوي با عنوان طولاني ، منوهايي است كه در قسمت منو ( ساير منوها ، منوي اصلي ، منوي بالا و منوي كاربري ) ايجاد مي شوند يا اينكه طولاني بودن عناوين محتواي صفحات ( موضوع مطالب ) نيز مي تواند دليل اين مشكل باشد ؟
    هم اكنون من حدود 13 منو در منوي اصلي ايجاد كرده ام كه نه تنها عناوين آنها كوتاه است بلكه ظرف اين دو ، سه روز كه مشكل ايجاد شده است ، هيچ تغييري در آنها نداده ام . در ساير منو ها هم ، عنواني ايجاد نشده است .

اما نكته جالب تري كه در هيچ كدام از تاپيك هاي قبلي مطرح نشده بود ، اينكه اين مشكل براي من فقط براي user هايي هست كه دسترسي Administrator به پايين تر دارند . يعني اگر با دسترسي Super Administrator وارد شويم ، منو ها نمايش داده مي شود ....

با تشكر

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)