-
مشکل در نصب با هاست جدید
با سلام
من مامبو را دستی آپلود کردم ولی وقتی می خوام نصب کنم این خطاها رو بالای صفحه می ده
کد:
Warning: glob() has been disabled for security reasons in /home/marjan4u/public_html/installation/index.php on line 66
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/marjan4u/public_html/installation/index.php on line 69
Notice: Undefined variable: directions in /home/marjan4u/public_html/installation/index.php on line 104
راستی من قبلا همین مامبو رو نصب کرده ام مشکلی نداشتم تازه بعد از نصب بالای صفحه اصلی هم خطاهای زیادی میده که فعلا نمی تونم اونا رو بزارم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-28-2007 06:33 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل در نصب با هاست جدید
کمک کنید
وقتی مامبو را نصب می کنم خطاهای زیر را بالای صفحات سایت می ده :
کد:
Warning: glob() has been disabled for security reasons in /home/marjan4u/public_html/includes/mambolanguage.class.php on line 72
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/marjan4u/public_html/includes/mambolanguage.class.php on line 73
Notice: Undefined variable: langs in /home/marjan4u/public_html/includes/mambolanguage.class.php on line 80
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/marjan4u/public_html/includes/mambolanguage.class.php:72) in /home/marjan4u/public_html/includes/core.classes.php on line 433
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/marjan4u/public_html/includes/mambolanguage.class.php:72) in /home/marjan4u/public_html/index.php on line 250
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/marjan4u/public_html/includes/mambolanguage.class.php:72) in /home/marjan4u/public_html/index.php on line 250
-
-
موارد زیر را چک نمایید
session قابل ویرایش باشد
register global خاموش باشد
-
-
فهمیدم مشکل کجاست
سرور هاست من تابع glob رو به دلایل امنیتی بستس برای همین هم خط 66 از index فولدر hnstallation کار نمی کنه
حالا سواله من اینه که جای تابع glob از چه تابعی می تونم استفاده کنم
یکی از دوستان گفت از dir استفاده کن که جواب نداد .
لطفا اگه ممکنه سریع جوابه منو بدین مسئله هیسیتیه
-
-
سلام
من بودم سرورم رو عوض میکردم -» مامبوسرور حالشو ببر 
یا علی
-
-
سلام
امکان عوض کردن سرور را ندارم
اگه ممکنه یه نفر یه کمک اساسی بکنه و یه تابع به جای glob() به من معرفی کنه
پیشاپیش ازتون ممنونم
-
-
[quote author=ehmir link=topic=9672.msg53104#msg53104 date=1193930283]
سلام
امکان عوض کردن سرور را ندارم
اگه ممکنه یه نفر یه کمک اساسی بکنه و یه تابع به جای glob() به من معرفی کنه
پیشاپیش ازتون ممنونم
[/quote]
ممکن نیست.
سرور هاست من تابع glob رو به دلایل امنیتی بست
معمولا تا اونجایی که ما اطلاع داریم برای بالا بردن امنیت گزینه ها را خاموش می کنند نه اینکه روشنشون کنند
این حرف سرورتون نشاندهنده این است که اصلا تسلتی روی سرورشون ندارند
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)