-
مشکل با ماژول آمار بازدید ها
سلام
من ماژول آمار بازدید ها رو نصب کردم ولی همش ارور میده
اینم ارورش:
کد:
Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted (tried to allocate 29120 bytes) in /home/irpcnco/public_html/test/modules/mod_vcnt.php(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 1
باید چیکار کنم؟
با تشکر از دوستان
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-01-2007 05:18 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل با ماژول آمار بازدید ها
سلام دوست عزیزم
پاسخ شما
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشید
-
-
خیلی ممنون
من مطالب رو خوندم. ولی این فایل php.ini کجاست؟
-
-
دوست عزیز
مدیر هاست شما باید این مورد رو ست کنند
اگر روی لوکال هم هستید در پوشه ی windows می باشد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)