سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: دلايل موفقيت مامبولرن

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 2 بار در 2 ارسال

دلايل موفقيت مامبولرن

سلام خدمت همه دوستان عزيزم

شايد حدود يك سال و نيم ميشه كه با مامبو و مامبولرن آشنا شدم. تو اين مدت يك چيزي خيلي برام جالب بود و هست . موفقيت تيم مامبولرن
    منم مثل بيشتر بچه هايي كه ميان تو اين فروم ، وب مسترم . تو اين مدت خيلي برام پيش اومده ( احتمالا براي شما هم پيش اومده باشه ) كه از اين كار خسته شده باشم . يا اينكه بعد از مدتي به اندازه قبل آنچنان شور و هيجاني براي اداره كردن سايت نداشته باشم . ولي تو يك همچين زمانهايي وقتي ميومدم به سايت مامبولرن و موفقيت برو بچه هاي مامبولرنو ميديدم يه روحيه تازه اي ميگرفتن براي ادامه كار.
    حالا خواهشي كه از تمام دوستان اعم از كاربران و مديران محترم مامبولرن ( آقاي فيروزمندان ، آقا محمد ، آقا نويد و ... ) دارم اين هست كه اگر ممكن هست دلايل اين موفقيتو ( حالا هرچند خلاصه ) بفرمايين . فكر ميكنم اين كمك روحي و معنوي خيلي بزرگي براي تمام وب مسترهاي فارسي باشه. ( جداي تمام زحمات و كمكهايي كه تيم در حق ما كشيده )
    يكيشو خودم ميگم :

پشتكار غير قابل توصيف تيم مامبولرن

بازم از تمام مديران مامبولرن تشكر ميكنم ، آرزوي سلامتي و موفقيت دارم براي تك تكشون
    ( اميدوارم يك روزي 100 سالگي مامبولرنو جشن بگيريم ، .... حالا خودمونم نبوديم نوه هامون كه هستن ، مهم مامبولرنه كه اميدوارم هميشه باشه )

ممنون
    ياعلي

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 10 بار در 9 ارسال

پاسخ : دلايل موفقيت مامبولرن

سلام
    خسته نباشید و نباشند
    یکی از دلایل تا اونجا که من میدونم: تا وقتی مطمئن نباشن یه کاری بی عیب و نقصه یا لا اقل کم عیب و نقصه انجامش نمیدن عجله هم نمیکنند تو کارا
    یا علی

Admin
    تشکر شده 1,338 بار در 652 ارسال

پاسخ : دلايل موفقيت مامبولرن

سلام

مهدی عزیز ممنون .

شاید یکی از دلایل تیمی کار کردن بوده ....
    ما اینجا قبل از اینکه همکار و هم تیمی باشیم با هم دوست هستیم .
    جز چند نفر محدود همه اعضا تیم تحصیلات دانشگاهی دارند ( اونهایی هم که ندارن بخاطر سنشون هست )
    احساس وظیفه و مسئولیت اعضا
    تعهد داشتن به استفاده کنندگان مامبو
    همینطور که میدونید سرمایه هر سایت کابران اون هستن + ... برخلاف خیلی از سایتها سعی ما همیشه بر این بوده که به کاربر به چشم $$ نگاه نکنیم

اما همه مواردی که به اون اشاره کردم دلیلی بر این نمیشه که کاربران دست روی دست بذارن و فکر کنند مامبولرن وظیفه داره که ... و هر طوری خواستن با افراد تیم صحبت کنند .

اینجا من از کاربرهای قدیمی گلایه دارم ... همون دوستانی که 1 سال پیش سوالهای زیادی در انجمن مطرح میکردن و الان کمتر سوال براشون پیش میاد و ... انتظاری که ما از این دوستان داریم اینه که به ما در جواب به کابران تازه وارد و مبتدی کمک کنند .

از همه کاربرها چه جدید و چه قدیمی خواهش میکنم دست بکار بشید و اطلاعات خودتون رو به اشتراک بذارید . این درست نیست که یک عده فقط سوال کنند و عده محدودی از مدیران مامبولرن جوابگو باشند .

ممنون

یاعلی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)