-
دلايل موفقيت مامبولرن
سلام خدمت همه دوستان عزيزم 
شايد حدود يك سال و نيم ميشه كه با مامبو و مامبولرن آشنا شدم. تو اين مدت يك چيزي خيلي برام جالب بود و هست . موفقيت تيم مامبولرن
منم مثل بيشتر بچه هايي كه ميان تو اين فروم ، وب مسترم . تو اين مدت خيلي برام پيش اومده ( احتمالا براي شما هم پيش اومده باشه ) كه از اين كار خسته شده باشم . يا اينكه بعد از مدتي به اندازه قبل آنچنان شور و هيجاني براي اداره كردن سايت نداشته باشم . ولي تو يك همچين زمانهايي وقتي ميومدم به سايت مامبولرن و موفقيت برو بچه هاي مامبولرنو ميديدم يه روحيه تازه اي ميگرفتن براي ادامه كار.
حالا خواهشي كه از تمام دوستان اعم از كاربران و مديران محترم مامبولرن ( آقاي فيروزمندان ، آقا محمد ، آقا نويد و ... ) دارم اين هست كه اگر ممكن هست دلايل اين موفقيتو ( حالا هرچند خلاصه ) بفرمايين . فكر ميكنم اين كمك روحي و معنوي خيلي بزرگي براي تمام وب مسترهاي فارسي باشه. ( جداي تمام زحمات و كمكهايي كه تيم در حق ما كشيده )
يكيشو خودم ميگم :
پشتكار غير قابل توصيف تيم مامبولرن
بازم از تمام مديران مامبولرن تشكر ميكنم ، آرزوي سلامتي و موفقيت دارم براي تك تكشون
( اميدوارم يك روزي 100 سالگي مامبولرنو جشن بگيريم ، .... حالا خودمونم نبوديم نوه هامون كه هستن
، مهم مامبولرنه كه اميدوارم هميشه باشه )
ممنون
ياعلي
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-03-2007 08:59 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)