-
درخواست برای راهنمایی بیشتر
با سلام
من که واقعا گیج شدم،
کامپوننتها زیادند و آدم واقعا گمراه میشه که چه جوری از این همه امکاناتی که هست در جهت
بهینه کردن سایت به همون شکلی که میخواد استفاده کنه . راهنماییهاتون خیلی مفید هستن اما آدم مبتدی واقعا گم میشه توی این همه مطالب.
البته سرچ زیاد کردم وخیلی از مطالب فورم رو خوندم اما
هنوز نمیدونم برای یک سایت خبری که قراره خبرها ی جدیدش که یا مدیر قرار میده یا کاربران مورد تایید او،
به صفحه اصلی اضافه شوند و خبر قبلی به آرشیو ، و برای هر خبر هم عکس ، آیا میتونم از کامپوننت مقالات یا محتوا هم استفاده کنم؟ یا اینکه فقط باید همون کامپوننت خبری رو که قیمتش رو در فورم نوشتین خریداری کنم؟
اگه ممکنه در مورد خریدش هم اطلاعاتی به من بدید چون من به info هم email زدم و جوابی ندادند.
در مورد سایتهای خبری مثل ایرنا میشه بیشتر توضیح بدید که چه کامپوننتهایی استفاده شده ؟
ممنون از اطلاعات مفیدی که در سایت قرار دادید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-03-2007 10:46 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : درخواست برای راهنمایی بیشتر
دوست عزیز
استفاده از کامپوننت ها برای یک سایت خبری بسیار زیاد هست بسته به نوع نیاز شما و درخواست شما هم دارد
کارهای که شما می تونید انجام بدید
1- استفاده از سیستم نظر سنجی که به صورت پیش فرض این امکان در مامبو هست
2- استفاده از آرشیو که این امکان هست اما اگر بخواهید اتوماتیک انجام شود باید مامبوتی رو نصب کنید
3- استفاده از ارسال مطالب که پیش فرض هست اما اگر می خواهید حرفه ای تر بشه باید از نمونه ای مثل ja submit استفاده کنید
4- سیستم نظر دهی که پیش فرض هست اما نسخه های دیگری نیز از این ها هم می باشد
5- استفاده از کوچک کننده ی تصاویر که مثلا می تونید از lighbox استفاده کنید
6- و ....
خیلی های دیگر بیشتر موارد رو پیش فرض خود مامبو داره البته اما می تونید اضافه کنید کامپوننت های خاصی نیز در این موارد هست که البته پولی هست و رایگان نیستند
موفق و پیروز باشید
-
-
ممنونم از راهنمایی تون
امکانات کامپوننت خبری که گفتید حرفه ای است چیست و قابلیتهای آن نسبت به استفاده از همون کامپوننتهای Article ویا محتوا چیست؟
میشه اسمش و قیمتش و ویژگیهاش رو بگین؟ فکر میکنم موضوع خیلی مهمیه
و سوال برای خیلی هاست. چون یک سری مطالبی در فورم خوندم که در این مورد بحث شده اما خیلی پراکنده است .
ویک سوال دیگر:
من چند تا لینک RSS در سایت گذاشتم ..آیا کامپوننتی نوشته شده که بتونه این خبرها را با تاریخ اونها در Database نگه داشته وبتونیم خبر هم Search کنیم؟؟
متشکرم
-
-
ijoomla magazine
امکاناتش تو سایتش نوشته شده: ijoomla.com
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)