من می خوام مجموعه هایی که از اول در سایت هستندو حذف کنم ولی میگه "can not remove "
چه کار کنم؟
همون مجموعه هایی که درباره مامبو است!

من می خوام مجموعه هایی که از اول در سایت هستندو حذف کنم ولی میگه "can not remove "
چه کار کنم؟
همون مجموعه هایی که درباره مامبو است!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دوست عزیز در تاپیک قبل هم به شما تذکر داده بودم که عنوان تاپیک را متناسب با موضوع آن انتخاب کنید . در صورت مشاهده مجدد حساب کاربری شما بسته خواهد شد .
لطفا قبل از مطرح کردن سوال در انجمن جستجو کنید :3) کاربران می بایست در هنگام ارسال سوالات و مشکلات و پیغامهای خود از یک موضوع مناسب استفاده نمایند. این موضوع می بایست در رابطه با سوال ، مشکل و یا پیغام ایشان باشد. در غیر اینصورت در حالتی که کاربر جدید باشد به او اخطار داده خواهد شد. در صورت تکرار مکرر این موضوع توسط کاربران چه جدید و چه قدیم ، برخورد جدی خواهد شد.
از انتخاب عناويني از جمله كمك ، تورو خدا كمكم كنيد ، خيلي مهم ، هر كي ميتونه جواب بده ، نياز به پاسخ فوري ، يك برنامه ، چطوري ميتونم ، كرك برنامه و جملاتي شبيه به اين پيغامها جدا خودداري نماييد .
راهنمايي در اين زمينه : براي انتخاب موضوع ميتوانيد از كلمات كليدي سوال خود استفاده كنيد.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
من چه جوری باید سرتیتر بزارم؟؟؟؟؟
مگه مشکل سرتیترای من چیه؟؟؟
الان میگید:
شما یک سوال دیگر را در یک توپیک دیگر مطرح کرده اید...............حذف
من تازه پریروز با اینجا آشنا شدم.چرا میزنید تو حال آدم!مگه من چیکار کردم :'(
مهربونتر ....
دوست عزیز
هنگام عضویت شما قوانین انجمن را باید مطالعه کنید و تیک موافقت با قوانین را بزنید تا به مرحله بعد راهنمایی شوید . ( که اکثرا ما نخونده تیک رو میزنیم )
در هر صورت در تاپیک قبل هم به شما تذکر داده شد که قوانین انجمن را مطالعه و رعایت کنید . توجه داشته باشید این قوانین برای راحتی شما و نظم بخشیدن به انجمن تدبین شده و برای ما منفعت خاصی در بر ندارد .
انتخاب صحیح عنوان به شما و بقیه دوستان کمک میکنه که هنگام جستجو راحت تر و سریع تر به موضوع مورد نظرتون دست پیدا کنید .
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)