-
lشکل با ako component
با سلام
من ako component رو نصب کردم و الان وقتی میرم به قسمت view comments اون این ارور رو میده:
Notice: Undefined property: stdClass::$gbcomment in /home/irpcnco/public_html/administrator/components/com_akocomment/admin.akocomment.html.php(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 93
بقیه قسمت های اون مشکلی نداره و فقط همین یه فسمت اینجوریه.
لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
11-08-2007 10:08 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : lشکل با ako component
eval()'d code(1) : eval()'d code(1
جستجو کنید قبلا بحث شده است
-
-
سلام
من جستجو کردم ولی مشکلاتی که کطزح شده بود ر این ارور بود:
Fatal error: Non-static method MENU_Default::MENU_Default() cannot be called statically in
/home/onlyman/public_html/mambo/administrator/components/com_akocomment/toolbar.akocomment.php on line 37
در واقع خط 37 از فایل toolbar.akocomment.php بود که من هم همین مشکل رو داشتم و رفع شد.
تا وقتی کسی نظری نداده همه چیز درسته ولی وقتی نظری داده میشه در قسمت view comments این ارور رو میده
Notice: Undefined property: stdClass::$gbcomment in /home/irpcnco/public_html/administrator/components/com_akocomment/admin.akocomment.html.php(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 93
یعنی خط 93 از فایل admin.akocomment.html.php
جوری هم هست که به تعداد هر نظری که داده میشه یه بار این ارور تکرار میشه. یعنی برا 10 تا نظر 10 تا از این ارور زیر هم نشون داده میشه.
وقتی روی دکمه ویرایش هم کلیک میکنم این ارور ها رو میده
Notice: Undefined variable: my in /home/irpcnco/public_html/administrator/components/com_akocomment/admin.akocomment.php on line 128
Notice: Trying to get property of non-object in /home/irpcnco/public_html/administrator/components/com_akocomment/admin.akocomment.php on line 128
خواهشا راهنمایی کنید
با تشکر
-
-
آدرس سایت رو هم لطف می کنید ما هم ببنیم
-
-
این مشکل در بخش admin پیش میاد و در صفحه مشکلی نداره.
منظورتون یوزر و پسورد ادمین هست؟
آدرس سایتم هم:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
با سلام
دوست عزیز به نظر من از کامپوننت دیگری به جای اکو کامنت استفاده کن
من در سایتم استفاده می کردم پشیمون شدم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)