سلام
من خیلی سرچ کردم ولی هیچ کدوم دقیقا" کدی ر که باید در قسمت اچ تی ام ال ماژول باید اضافه کنیم که یک باکس که کد لینک و بنر رو بشه از توش کپیکرد رو پیدا نکردم . یکی زحمت می کشه دقیقا بنویسه اینجا

سلام
من خیلی سرچ کردم ولی هیچ کدوم دقیقا" کدی ر که باید در قسمت اچ تی ام ال ماژول باید اضافه کنیم که یک باکس که کد لینک و بنر رو بشه از توش کپیکرد رو پیدا نکردم . یکی زحمت می کشه دقیقا بنویسه اینجا
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
یک علامت به HTML در ادیتور هست وقتی که جدید می زنید در ماژول ها برای ساخت ماژول جدید
اون رو بزنید یک POPUP باز میشه بعد کد HTML خودتون رو در اون قرار بدید و UPDATE رو بزنید
ممنون ولی من مشکلم همن کد html هست . من اونو ندارم
پس من دقیق متوجه نشدم یعنی یک لینک باکس می خواهیدالان که کدش رو به شما بدم ؟؟؟؟
یا چیر دیگری رو مد نظر دارید که باید از توی اون کدی رو در اورد ؟؟
نهمن منظورم اینه که خیلی سایتها برای تبادل بنر یک بنر رو نمایش میدن که زیر یه باکسی هست که توش یک کد رو نوشته که باید اون رو کپی کرد و توی سورس نوشت که هم بنر رو میاره هم وقتی روی بنر کلیک می کنی می بره به همون لینک . من می خوام همچین چیزی داشته باشم . کدش رو ندارم
سلام
کد زیر رو ببینید :
شما میتونید textarea رو بنا به سلیقه و قالبتون تغییر بدید و ....کد:<textarea name="image9" cols="50" rows="4" class="inputbox"><A HREF="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] SRC="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] border="0" width="173" height="53" alt="مامبولرن :: اولين و بزرگترین مرجع کاربران مامبو"></A> </textarea>
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)