راستش من چندتا سوال دارم :
اینکه میگید باید سایت رو روی www قفل کنیم به چه معنیه ؟
یعنی اگه بدون www وارد سایت بشیم ریدارکت میشه روی www یا اینکه تغییری نمیکنه و فقط در فهمیدن موتورهای جستجو تفاوت میکنه ؟

یعنی اگه بدون www وارد سایت بشیم ریدارکت میشه روی www یا اینکه تغییری نمیکنه و فقط در فهمیدن موتورهای جستجو تفاوت میکنه ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام. خوب من روی Vista Panel تست کردم.
خوب پس یعنی کنترل پنل اینقدر می تونه تأثیر گذار باشه؟آخه چطور پارک کردن در دو پنل دو عملکرد متفاوت داره؟ :'((هرچند به نظر من اینجا را Vista Panel بهتر عمل کرده)
[quote author=kateb link=topic=9888.msg82200#msg82200 date=1218291090]
[/quote]
خوب وقتی شما دامینت را روی www قفل می کنی ، سایتت فقط با www بالا میاد . یعنی حتی اگه کسی آدرس سایتت را به شکل [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بزنه ، باز هم دامنه به صورت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] میاد.
پ.ن: فقط من نمی دونم عملی که در قفل کردن انجام می گیره عینا نامش همون ریدایرکت میشه یا نه؟ ???
یــــــــــــــــــــــاع ـــــــــــــــــــــلی
خب من اول همین حدسو زدم اما وقتی آزمایش کردم چنین نشد !!
البته اس ام اف که خودش اینکارو میکنه ولی جوملا بجر همون ورودی مابقی صفحات رو میندازه روی همون www
در مورد ریدارکت دومین دوم به اول هم بیشتر توضیح بدین
یعنی چطوری باید ریدارکت کرد که تمام صفحات رو بندازه به دومین اصلی
[quoye]شما باید دامنه دوم رو ، هم با w و هم بدون w با wildcard ریدایرکت کنید روی دامنه اصلی.[/quote]
و اون تاپیکی که لینکش رو گذاشتم، یعنی این:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
رو کامل مطالعه کنید، به جوابتون می رسید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)