سلام
می خواستم بدونم که آیا این امکان وجود داره که من وقتی میخوام کدی رو در سایت قرار بدم در داخل ادیتور اونو در تگ code قرار بدم؟

سلام
می خواستم بدونم که آیا این امکان وجود داره که من وقتی میخوام کدی رو در سایت قرار بدم در داخل ادیتور اونو در تگ code قرار بدم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
آره چرا که نه !
خوب چه جوری؟ من که هر چی تو ادیتور گشتم چیزی پیدا نکردم. ماموت moscode رو هم انتشار دادم هیچ تغییری نکرد. به صورت دستی هم تگ کد رو مینویسم کار نمیکنه.
یه دکمه source داره تو ادیتور که کد html نشونت میده روش بزن تگ <code> بذار -دستی -
آخه من چه جوری وسط این همه کد html او کدی رو که میخوام در تگ قرار بگیره پیدا کنم؟
من متن رو توی front page آمادش میکنم بعد کد html اونو میبرم تو ادیتور حالا نمیشه به راحتی اون تیکه از متن رو گیر اورد.
راه دیگهای نداره؟
اون مامبوت code suport چیه اصلا؟ تو توضیحاتش نوشته که برای قرار دادن کد در متن هست ولی نمیدونم چه جوری باید ازش استفاده کنم
من یه متن کوچیکی رو توی تگ کد قرار دادم ولی اصلا فرقی نکرد.
من میخوای یه چیزی مثل همین تگ کد فروم ها بشه.
مامبوت moscode رو انتشار بدید و هرجای متن که خواستین کدی بزارین بین { moscode }... { /moscode } بزارین .
منم مامبوت رو انتشار دادم و کد مورد نظرم رو هم بین {moscode} و {/moscode} قرار دادم ولی کد html متن رو نشون میده
این متن رو برای آزمایش Copy/Paste کنید در ویرایشگر ببینید چه خروجی می ده، اگر کار نکرد برای بررسی اطلاعات مامبو + کنترل پانل رو به صورت خصوصی ارسال کنید.
موفق و پیروز باشیدکد:{moscode} <table cellpadding="4" cellspacing="2" border="0" width="100%"> <tr> <td>Test1</td> <td>Test2</td> <td>Test3</td> </tr> <tr> <td>Test4</td> <td>Test5</td> <td>Test6</td> </tr> </table> {/moscode}
یا علی
من کد رو کپی کردم ولی درست کار نمیکنه
مشخصات ادمین رو براتون فرستادم.
علاقه مندی ها (Bookmarks)