سلام
چیکار کنم که تو کامپوننت تبلیغات پیشرفته، توی کادری که میخوام تبلیغ بگذارم (مثلا کادری که در عکس زیر هست) تبلیغ وسط چین باشه؟ :
توی کادری که در عکس زیر هست تبلیغ چون از کادر کوچیکتره افتاده سمت راست کادر، چطوری میتونم بیارمش وسط کادر؟ :-\

سلام
چیکار کنم که تو کامپوننت تبلیغات پیشرفته، توی کادری که میخوام تبلیغ بگذارم (مثلا کادری که در عکس زیر هست) تبلیغ وسط چین باشه؟ :
توی کادری که در عکس زیر هست تبلیغ چون از کادر کوچیکتره افتاده سمت راست کادر، چطوری میتونم بیارمش وسط کادر؟ :-\
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
کلاس css باید برای ماژولتون تعریف کنید
ببینم من خواب دیدم که یه نفر اومد پرسید که مامبو شما چیه و منم جواب دادم مامبو 4.6.2 یا اینکه پستهامون پاک شدن رفتن پی کارشون! هان؟ :-X
حالا از اینا گذشته رادمهر جان اگر یه خورده مفصل تر برام توضیح بدی اون موقع دیگه الهی دستت درد نکنه :-*
هزینه تلگرافت رو هم خودم میدم (الان باز میاد منو میزنه) ???
دوست عزيز
شما ميتونيد توي فايل CSS قالبتون يك كلاس جديد تعريف كنيد و توي اون كلاس گزينه align رو برابر Center قرار بديد.
سپس در تنظيمات ماژول مربوط به اين تبليغات پسوند كلاس ماژول رو برابر كلاسي كه ساختيد قرار بديد.
من بلد نیستم کلاس جدید تو سی اس اس درست کنم :'(
میشه یه مثال بزنید و روی مثال توضیح بدید چجوری یه کلاس جدید تو سی اس اس ایجاد میکنن؟ :-[
به اون حدول و یا div که توش ماژول هست یک کلاس بدید به این صورت میشه <div class="majid"> بعد وارد css بشید و .majid رو بزنید و بقیه موارد رو اضافه کنید به این یعنی اینطوری
.majid
{tex-align=center;
}
مثلا این طوری
این ساده ترین راهش هست البته به طرق دیگری هم میشه کارهایی انجام داد که ..............
موفق باشید
آهان، کشف کرم!
این مشکل فقط در فایر فکس وجود داره! :P
در اینترنت اکسپلورر تبلیغات وسط چین هستن! :
حالا برای اینکه هم تو اینترنت اکسپلورر و هم تو فایر فکس تبلیغات وسط چین باشن چیکار باید بکنم؟ :-\
علاقه مندی ها (Bookmarks)