سلام
با برنامه زیر میتونید فایلهای .po رو ادیت کنید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی

سلام
با برنامه زیر میتونید فایلهای .po رو ادیت کنید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
با تشكر . من اين برنامه رو دانلود كردم . باز هم كرد ولي باز اين عبارت ( ارسال يادداشت ) رو نتوستم در هيچ فايلي از فيالهاي زبان فارسي پيدا كنم ! !! اصلا راهي هست كه بشه اين كلمه رو از زير مطالب در صفحه اصلي حذف كرد و نشون داده نشه . چون خيلي بدقواره است و زياد هم به درد نمي خورد . ممكنه ؟
سلام
اگر واقعا نیازی بهش ندارید مامبوتش رو غیر فعال کنید !
یا علی
شرمنده جناب فيروزمندان . منظور من حذف اين عبارت فقط از صفحه اصلي است وگرنه در صفحه جزييات مطلب وجودش را لازم دارم . !
با سلام
من همين مشكلي رو كه دوستان دارند دارم و الان هر از چند گاهي دنبال اين موضوع ميگردم ولي نه در كامپوننت content و نه در commentدر هيچ كدوم از ترجمه هاي فوق كلمه ارسال يادداشت ديده نميشه كه مثلا تغييرش بديم به نظرات چون نصف بيشتر كلمه ميره بيرون كادر و خيلي بي ريخت ميشه ديگه چي ميشه وقتي كسي نظر داده و ميخواد تعداد يادداشتهارو هم تو همون كادر بنويسه
لطفا دوستان كمك كنند بشه اين ترجمه رو عوض كنيم
سلام
کار ساده تر اینه که شما مستقیما فایل mambots/content/moscomment.php را ادیت کنید و عبارت مورد نظرتون رو جایگزین کنید
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)