سلام من یه قسمت ماژول به این قالب میخوام اضافه کنم .
الان موقعیت های ماژول در قالب من (داستانک 7 ) شکل سمت چپه که میخوام موقعیت top رو به شکل تصویر 2 در بیارم چیکار کنم ؟
![]()

سلام من یه قسمت ماژول به این قالب میخوام اضافه کنم .
الان موقعیت های ماژول در قالب من (داستانک 7 ) شکل سمت چپه که میخوام موقعیت top رو به شکل تصویر 2 در بیارم چیکار کنم ؟
![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
برای شما که علی الظاهر html بلد نیستید ساده ترین راه اینه که یک قالب که به این شکل هست رو بررسی کنید ببینید چطور عمل کرده
شما هم همون کار رو انجام بدید رو قالبتون
اگر نتونستید Index خالی رو بزارید براتون درست کنیم
کار زیاد سختی نیست اگر از روی قالب های مشابه هم ببنید می تونید همون طور که آقای رادمهر گفتن
قالب پیش فرض مامبو 4.6.2 این امکان رو داره شما هم که 100% قالبشو دارین اگه میشه بگید باید کجا کدوم کد رو بذارم ؟
سلام من از خود قالب پیش فرض مامبو استفاده کردم و این کد را تو index.php قالب به جای top module گذاشتم ولی فرقی نکرد چیکار کنم ؟
کد:<!-- BEGIN: TOP SPOTLIGHT --> <div id="ja-mainheadwrap"> <div id="ja-mainhead" class="clearfix"> <div id="ja-lefthead"> <?php if ( mosCountModules('top') ) { ?> <?php //mosLoadModules('top',-2); ?> <?php } ?> </div> <?php if ( mosCountModules('user6') ) { ?> <div id="ja-righthead"> <?php mosLoadModules('user6',-2); ?> </div> <?php } ?> </div> </div> <!-- END: TOP SPOTLIGHT -->
من توی css تغییری ایجاد نکردم نیاز هست ؟ ولی هنوز تغییری نکرده میشه یکی کمک کنه ؟
ببخشید شما یکبار گفتید قالب داستانک 7 حالا میگید از قالب پیش فرض بالاخره از کدوم دارید استفاده می کنید ؟؟
فکر کنم اشتباه متوجه شدید من دارم از قالب داستانک 7 استفاده میکنم و آقای رادمهر تو 6 تا پست قبل گفتن باید یه قالب که این امکانات رو داره بررسی کنید ببینید چطور عمل کرده من هم قالب پیش فرض مامبو رو بررسی کردم و باز همونطور که تو 3 تا پست قبل گفتم کد ها رو جیگزین کردم ولی نشد چرا !
الانم مشکلم حل نشده چیکار کنم ؟
من هم گفتم که شما فایل Index.php قالب رو بزارید تا بررسی کنیم فایل دانلودی بزارید لطفا
این لینک دانلود index قالب :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)