-
وابسته كردن منو اصلي به منو بالايي
با سلام و خسته نباشيد
ميخواهم منو اصلي من (سمت راست) متناسب با منو بالايي تغيير كند. يعني منو بالايي عناوين بخشها و منو اصلي مجموعههاي مرتبط با هر بخش را شامل شود.
به عنوان مثال هر وقت از منو بالايي به بخش اخبار رفتم، در منو اصلي از صفحه اخبار، فقط مجموعههاي مختلف خبري را ببينم ، ضمن آنكه در متن صفحه آخرين اخبار مشاهده ميشود.
سايت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] نمونه خوبي است.
هركي راهنمايي/كمك كنه ازش ممنون ميشم. با تشكر :-[
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-10-2006 07:07 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
Re: وابسته كردن منو اصلي به منو بالايي
ساده ترین راه :
یک منوی جدید ایجاد کنید و لینک مجموعه های مورد نظر رو در اون اضافه کنید.
سپس از بخش ماژول های سایت اون رو در موقعیتی که میخوان نمایش داده بشه قرار بدید و از بخش پارامتر های اون ماژول واسش تعیین کنید که این منو در کدوم یکی از بخش های سایت نمایش داده بشه.
-
-
Re: وابسته كردن منو اصلي به منو بالايي
فرهادجان ممنون، روش جالبي رو گفتي. اما من نياز دارم هر بخش يك صفحه اصلي داشته باشه. تو سايت مورد نظرمن فقط لوگو و منو بالايي ثابت هستش. و هر وقت كاربر وارد بخشي ميشه (مثلا كامپيوتر، پزشكي، اجتماعي و ..) صفحه اصلي اختصاصي اون بخش (با جزيياتي نظير بيشترين خواندهها، نظرسنجي، و تمام چيزهايي كه توصفحه اصلي هستش) رو ببينه.
يكي بهم پيشنهاد داده كه به تعداد بخش ها سابدومين بسازم و روش مامبو نصب كنم. نميدونم اين كار عاقلانهايه؟ نظر شما چيه؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)