-
پاسخ : یک سوال در مورد ویرایشگر WYSIWYG
[quote author=نیما احدی link=topic=10159.msg54969#msg54969 date=1196539199]
سلام
این ویرایشگر فقط و فقط با قالب پیش فرض SMF کار میکنه ؟ یعنی نمیشه مثه بسته های دیگه درش تغییرات ایجاد کرد تا روی قالبهای دیگه هم نصب بشه .. ؟؟؟
[/quote]
بله با تغییرات مانند بسته های دیگر ، شما می توانید این بسته را در دیگر قالب ها استفاده نمایید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-01-2007 12:22 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
نوید جان سپاسگزارم .. روی لوکال تست کردم و روی قالبهای دیگه به توجه به دستورات قبلی که داده بودید نصب شد ...
دلارام باشید - نیما احدی
-
-
فايل .mod كهه همراهش هست رو با notepad باز كنيد متوجه مي شيد كدوم فايل ها رو تغيير مي ده !
-
-
مجدد سلام ..
من از قالب rt_smf_versatility2_sienna فارسی شده توسط وبشهر استفاده می کنم .. متاسفانه در این قالب فایلی به نام script.js وجود ندارد .. می بایست چی کار کرد ؟
-
-
یک سوال در مورد ویرایشگر WYSIWYG
سلام
این ویرایشگر فقط و فقط با قالب پیش فرض SMF کار میکنه ؟ یعنی نمیشه مثه بسته های دیگه درش تغییرات ایجاد کرد تا روی قالبهای دیگه هم نصب بشه .. ؟؟؟
-
-
سلام
مشکل این قالب رو حل کردم ، دوستان توجه کنند هر کدام از قالبهائی که استفاده می کنند اگر مانند قالب بالائی فاقد فایل نامبرده بودند کافیست که این فایل را از قالب Defult به قالب مورد نظرشان کپی کنند.
--------
مشکل دیگری که به وجود آمده در واقع 2 مشکل می باشد:
1 - بزرگ بودن ادیتور و به هم ریختن چینش قالب
2 - ادیتور پاسخ سریع را بصورت رندوم و شانسی نشان می دهد
مشکل اول بسیار حائز اهمیت است برایم و می خواهم آنرا کوچکتر کنم ، حداقل عرضش را ...
دلارام باشید - نیما احدی
-
-
مجدد سلام
بعد از چند روز هنوز پاسخ سوالات بالا رو دریافت نکردم .. امیدوارم کسی بتونه کمک کنه .
یک مشکل دیگر هم بوجود آمده است، زمانیکه می خواهیم ارسال کنیم خطا میدهد که : نوشته ای برای ارسال انتخاب نشده است !
چرا ؟ آیا کسی می تواند راهنمائی کند ...
دلارام باشید - نیما احدی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)