-
پاسخ : انتقاد از انجمنهای SMF
ُسلام دوست عزیز
ممنون از اینکه وقت گذاشتید و این موارد رو گوشزد کردید .
در واقع اینجا انجمن مامبو است . تمرکز ما روی مامبو است . از اونجایی که ما از SMF استفاده میکردیم و دیدیم کاربران زیادی با این انجمن مشکل دارند این قسمت رو اضافه کردیم که تا جایی که در توانمون هست مشکلات استفاده کنندگان از SMF هم حل بشه .
در تاپیک هایی که به معرفی بسته یا .. پرداخته میشه : نیازی دیده نمیشه که تاپیک قبل نشه ! چرا که کاربران در همون بخش میتونن تاپیکی برای حل مشکلشون بزنن و جواب رو بگیرن ! در واقع این یکی از سیاست های ماست که در انجمن پیاده کردیم . البته این موضوع مختص SMF نیست و در مورد مامبو هم صادق هست .
پیگیری ضعیف مشکلات مرتبط با بسته و یا امکان معرفی شده !
واقعا بی انصافی شمارو میرسونه ! تا الان کدوم یکی از مشکلات شما بدون راه حل مونده ؟ یا جواب کلیشه ای داده شده !!!
تشویق به جستجو :
شما خودتون چک کنید ببینید انجمن پر شده از سوالهای تکراری ! که اگر کاربر به خودش زحمت سرچ در انجمن رو میداد این مشکل پیش نمیومد ! ما علاوه بر سرچ SMF ، سرچ گوگل هم دربالای انجمن قرار دادیم که دوستان بهانه از از این نظر (جستجوی انجمنها که معمولاً دقیق نیستند و برای بسیاری از کاربران از جمله بنده قابل اطمینان هم نیستند ) نداشته باشند !
پیشنهاد من :
یه مقدار کاربران سعی و تلاش بیشتری کنند . ابتدا در انجمن سرچ کنند اگر مشکلشون حل نشد اقدام به باز کردن تاپیک کنند .
این ذهنیت رو نداشته باشند که کاربران باید سوال بپرسند و مدیران مامبولرن جوابگو باشند ! بد نیست کاربران هم در پاسخگویی به دیگر دوستانشون پیشقدم بشند !
یا علی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-01-2007 12:04 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
جناب فیروزمندان تا حدودی به شما موافق هستم .. اما نکته اصلی صحبتهای منو نگرفتید ... منظورم اینه که اگر مثلاً بسته "نقشه سایت" معرفی میشه در همان تاپیک آدرس تاپیکی مشخص برای سوال و جواب بذارند .. و یه تاپیک برای سوال و جوابهای مختص بسته "نقشه سایت" وجود داشته باشه .. نه اینکه مجبور باشیم به خاطرش چندین صفحه متوالی را مرور کنیم ...!
دلارام باشید - نیما احدی
-
-
سلام
به نظر شما برای هر بسته فقط یک سوال پیش میاد ؟ و آیا همه سوال ها و مشکلات دقیقا یکی هستند ؟ مسلما خیر !
پس فکر میکنم پیشنهاد شما منطقی نیست .
یا علی
-
-
سلام
جناب فیروزمندان اصلاً منظور بنده رو شما متوجه نشدید ...
نیما : معرفی بسته نقشه سایت
نیما: سوال و جوابهای مربوط به بسته نقشه سایت
همه سوال و جوابها در یک تاپیک اینطوری دیگه حتی نیاز به جستجو هم نیست با مرور چند صفحه به طور تیتر وار به راحتی متوجه خواهند شد.
دلارام باشید - نیما احدی
-
-
[quote author=فیروزمندان link=topic=10160.msg54977#msg54977 date=1196510663]
ُ
در تاپیک هایی که به معرفی بسته یا .. پرداخته میشه : نیازی دیده نمیشه که تاپیک قبل نشه ! چرا که کاربران در همون بخش میتونن تاپیکی برای حل مشکلشون بزنن و جواب رو بگیرن ! در واقع این یکی از سیاست های ماست که در انجمن پیاده کردیم . البته این موضوع مختص SMF نیست و در مورد مامبو هم صادق هست .
[/quote]
با روشی که شما پیشنهاد میکنید ممکنه یک تاپیک به دهها صفحه برسه ! و کاربر مجبور بشه تک تک صفحات رو ببینه ! باز هم به نظر شما منطقیست ؟!
-
-
سلام ...
اگر ده ها صفحه مرتبط با یک موضوع رو ببینه خیلی بهتر از اینه که ده ها صفحه رو ببینه که توش شاید یک موضوع مرتبط هم پیدا نکنه ...
منطقی نیست ؟!!!
-
-
سلام
اگر کاربر لطف کرده باشه و قوانین رو مرور کرده باشه و موضوع تاپیک رو درست انتخاب کرده باشه به راحتی میتونید در همون بخش تاپیک مورد نظرتون رو پیدا کنید !
البته این موضوع در صورتی است که شما گزینه SEARCH رو نادیده بگیرید چرا که در انجمن ما 2 موتور جستجو داریم !
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
و سرچ گوکل !
یا علی
-
-
در مورد موتور جستجو من توضیحاتم رو اون بالا دادم ...
در هر صورت ، صلاح مملکت خویش خسروان دانند ...
از پاسخگوئی و پیگیری شما سپاسگزارم دوست من
دلارام باشید - نیما احدی
-
-
انتقاد از انجمنهای SMF
با سلام خدمت تمامی مدیران عزیز
به نظر من نحوه ی عملکری کاربردی این انجمن (اس.ام.اف) بسیار عالی بوده ولی نحوه عملکرد پشتیبانی کمی دچار ضعف می باشد. نوع معرفی یک بسته و امکانات دیگر جالب نمی باشد. زیرا که مدیران و دست اندرکاران تنها به معرفی می پردازند --->> سپس قفل ---->> پیگیری ضعیف مشکلات مرتبط با بسته و یا امکان معرفی شده --->> تشویق به جستجو --->> منصرف شدن کاربر !!!
در بسیاری از موارد مراتب بدین صورت است : معرفی --->> قفل --->> پیگیری ضعیف ---->> پاسخ بسیار کلیشه ای که به هیچ درد من کاربر تازه کار نمی خورد --->> ارسال مشخصات فروم و هاست و دومین به مدیر مرتبط !!!
پیشنهاد بنده :
معرفی--->> ایجاد تاپیک سوال و جواب آن --->> پیگیری سریع و مراعات حال کاربران مبتدی --->> پاسخگویی حتی الامکان در انجمنها --->> تشویق به انجام راهنمائی ها!!! --->> محبوبیت در میان کاربران استفاده کننده از SMF ....
جستجوی انجمنها که معمولاً دقیق نیستند و برای بسیاری از کاربران از جمله بنده قابل اطمینان هم نیستند .... باور کنید برای پیدا کردن موضوع مرتبط با مشکلم مجبور شدم تمام تاپیکهای قسمت مدیریت را بخوانم .. خدا رو شکر که 3 صفحه بود ...
یه کمی بیشتر دسته بندی کنید تاپیکهائی که ارسال می کنید ، هدف فقط معرفی نباشه سعی کنید حالا که اسم انجمنها "پشتیبانی و توسعه SMF" است ، بیشتر حوصله و تلاش کنید.
از تلاشهای گذشته و حال شما عزیزان دلسوز کمال تشکر را دارم.
دلارام باشید - نیما احدی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)