-
انتقاد از انجمنهای SMF
با سلام خدمت تمامی مدیران عزیز
به نظر من نحوه ی عملکری کاربردی این انجمن (اس.ام.اف) بسیار عالی بوده ولی نحوه عملکرد پشتیبانی کمی دچار ضعف می باشد. نوع معرفی یک بسته و امکانات دیگر جالب نمی باشد. زیرا که مدیران و دست اندرکاران تنها به معرفی می پردازند --->> سپس قفل ---->> پیگیری ضعیف مشکلات مرتبط با بسته و یا امکان معرفی شده --->> تشویق به جستجو --->> منصرف شدن کاربر !!!
در بسیاری از موارد مراتب بدین صورت است : معرفی --->> قفل --->> پیگیری ضعیف ---->> پاسخ بسیار کلیشه ای که به هیچ درد من کاربر تازه کار نمی خورد --->> ارسال مشخصات فروم و هاست و دومین به مدیر مرتبط !!!
پیشنهاد بنده :
معرفی--->> ایجاد تاپیک سوال و جواب آن --->> پیگیری سریع و مراعات حال کاربران مبتدی --->> پاسخگویی حتی الامکان در انجمنها --->> تشویق به انجام راهنمائی ها!!! --->> محبوبیت در میان کاربران استفاده کننده از SMF ....
جستجوی انجمنها که معمولاً دقیق نیستند و برای بسیاری از کاربران از جمله بنده قابل اطمینان هم نیستند .... باور کنید برای پیدا کردن موضوع مرتبط با مشکلم مجبور شدم تمام تاپیکهای قسمت مدیریت را بخوانم .. خدا رو شکر که 3 صفحه بود ...
یه کمی بیشتر دسته بندی کنید تاپیکهائی که ارسال می کنید ، هدف فقط معرفی نباشه سعی کنید حالا که اسم انجمنها "پشتیبانی و توسعه SMF" است ، بیشتر حوصله و تلاش کنید.
از تلاشهای گذشته و حال شما عزیزان دلسوز کمال تشکر را دارم.
دلارام باشید - نیما احدی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-01-2007 08:25 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)