آيا ضعف اصلي مامبو در استفاده از mysql است؟
سلام
چند وقتيه ذهنم مشغول اين شده كه آيا مامبو به درد استفاده در ساخت يك آرشيو ديجيتالي از اطلاعات هست در حدود ركورد هاي يك ترا بايتي و بيشتر. البته روي سخنم بيشتر به ديتا بيس مامبو برميگرده و اصلا به خود اسكريپت و پي اچ پي بودنش نيست؟
به عنوان مثال با يه سرچ كوچيك متوجه شدم كه اين ديتا بيس يعني mysql اصلا به درد همچين ركوردهايي نميخوره و براي ركوردهاي اينچنيني معمولا سايتهاي بزرگ مثل ياهو و گوگل ميرن سراغ oracle , sql و البته خيليها نظرشون اين بود كه با اينكه sql از mysql بهتره ولي بازم در خيلي از موارد كم مياره و اوراكل بهترينه براي يه همچين آرشيوي؟
البته اصلا قصد ندارم بگم مامبو به خاطر اينكه از اين ديتا بيس داره استفاده ميكنه بده بلكه براي بيشتر سايتهاي دنياخيلي خوب و كافيه .منظور من توي سايتهاي آرشيو كه معمولا توي هر كشوري چند تا بيشتر نيست در بعضي از كشورها هم اصلا نيست .
و همچنين توي بعضي از سايتهايي كه اگرچه الان mysql براشون كافيه چون تازه شروع كردن ولي براي چند سال ديگه به نظر مياد به مشكل بر ميخورن چون حجم اطلاعاتشون به زودي انقدر ميره بالا كه ديتابيسشون ميخوابه. اين نگراني موقعي بيشتر ميشه كه بعضيا ميگن كه ما اس كيو ال فقط به درد كارهاي با ديتا بيس چند گيگايي ميخوره كه اين حجم فقط براي چهار يا پنج سال يك سايت آرشيو ديجيتال و يا خبرگزاري هستش. البته اين مشكل هم توي هر كشوري مختص چند سايت بيشتر نيست كه اونم بيشتر خبرگزاريها رو شامل ميشه و توي كشور ما هم توي چند سال آينده گريبان خبرگزاريهاي خيلي بزرگ مثل فارس و مهر رو ميگيره . البته اگر از اين ديتا بيس استفاده كنن كه فكر ميكنم همينطوره.
البته من اصلا قصد قضاوت ندارم و اينو با سرچ خيلي كمي توي دو يا سه تا سايت متوجه شدم و توي اين سايت مطرح كردم چون بهترين جايي هست كه بچه هاي برنامه نويسه سايت مامبولرن و غيره حضور دارن و حتما اطلاعات جامعي ميتونن اينجا مطرح كنن كه به درد خيليا ميخوره.
سايتهايي كه من توش جستجو كردم اين چند تا بود:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پاسخ : آيا ضعف اصلي مامبو در استفاده از mysql است؟
سلام
با جستجويي كه كردم فهميدم خبرگزاري مهر از sql استفاده ميكنه
يا علي
آخرين حجم ديتا بيس mysql در مامبو چقدر است؟
سلام
آخرين مطالبي كه پيدا كردم حكايت از اين داشت كه خيلي از شركتهاي بزرگ بخاطر صرفه جويي در هزينه و همچنين امنيت به mysql كه يك ديتا بيس اپن سورس است مهاجرت كردن.
در تمام اين مطالب ذكر شده بود كه اين ديتا بيس حجمي در حد گيگ رو جواب ميده. اما هيچ كدوم به وضوح نگفتن كه چند گييگ رو جواب ميده ؟ يعني با عدد صريح.
[size=10pt][size=10pt]حالا سوال من از اساتيدم اينه كه: آخرين حجمي كه ديتا بيس mysql با مامبو بدون تغيير در كدهاش بدون مشكل جواب ميده چقدره؟[/size][/size]
يك گيگ دو گيگ سه گيگ؟ و آيا نمونه اي هست كه ديده باشن اگر ممكنه آدرسشو اينجا بزارن ما هم ببينيم؟
منابع:
ممنون
يا علي
پاسخ : آيا ضعف اصلي مامبو در استفاده از mysql اس
سلام
مطلب زیر تنها یک نمونه از n منبع هست .
[ltr]
MySQL
The manual does not reflect the newly added support being developed for MySQL. This adds the ability to store the packets themselves in a MySQL database rather than just the metadata. It also brings numerous new features, more configurations, greater scalability, and better manageability. With MySQL, a single database can contain as much as 64 terabytes of data. More specifications about MySQL can be found at [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید].
Because of the client/server nature of both MySQL and Omni, different configurations of the system are possible, and different choices can be made about where the data is and how much data there is in each database. For example, in the simplest configuration, the Database and the OmniPeek Console can reside on the same machine. This solution can be achieved with both the Sqlite version, as well as the MySQL version. However, the Sqlite version is not client/server and each database is a single file. In the MySQL version, the database is accessed through a MySQL service which can be local or remote on Windows or any other platform (e.g., Linux) that supports MySQL. Thus, data could be distributed across every machine where Omni is running.
[/ltr]
درسته ... 64 ترابایت ;)
یعنی چیزی حدود 65536 gigabytes
اون دوستانی که در لینکهایی که دادید اگر کمی مطالعه میکردن یا حداقل سرچ میکردن نتیجه گیریهاشون به این صورت نبود ...
یا علی
پاسخ : آيا ضعف اصلي مامبو در استفاده از mysql است؟
سلام
ممنون آقاي فيروزمندان
لطف كرديد
يا علي