من از مامبو 4.6.2 فارسی استفاده مینم و به علت مشکل با عدم نمایش ویرایشگر مجبور شدم اون رو حذف کنم ولی هر جا رو تو اینترنت گشتم نتونستم نسخه فارسی MostlyCE رو پیدا کنم !
لینک های قدیمی هم خراب شدند :-[
کسی این مامبوت رو داره ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
من از مامبو 4.6.2 فارسی استفاده مینم و به علت مشکل با عدم نمایش ویرایشگر مجبور شدم اون رو حذف کنم ولی هر جا رو تو اینترنت گشتم نتونستم نسخه فارسی MostlyCE رو پیدا کنم !
لینک های قدیمی هم خراب شدند :-[
کسی این مامبوت رو داره ؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
این مامبوتش هست دانلود کنید
ممنون مجید جان اما این مشکل داره :
Fatal: Installer unrecoverable ZIP error PCLZIP_ERR_BAD_FORMAT (-10) in /home/shahrsak/public_html/media/bot_mostlyceV2.2.zip
گویا درست ZIP نکردید اگه میشه یک بار دیگه Compress کنید بفرستید .
ممنون
شهریار
کاری نداره.
شما می تونید یک نسخه مامبو 462p دانلود کنید. برید تی قسمت mambots و بعد editors و پوشه mostltCE رو zip کنید. بعدا به راحتی به عنوان مامبوت نصب میشه .
[quote author=سعید link=topic=12137.msg73154#msg73154 date=1212041486]
کاری نداره.
شما می تونید یک نسخه مامبو 462p دانلود کنید. برید تی قسمت mambots و بعد editors و پوشه mostltCE رو zip کنید. بعدا به راحتی به عنوان مامبوت نصب میشه .
[/quote]
این راه تقریبی هست ! چراکه مثلا فایل mostlyce.php را این طوری نمیتونید داشته باشید مگر اینکه دستی آپلود کنید !
موفق باشید
شهریار
میشه واضح تر توضیح بدید ؟نقل قول:
این راه تقریبی هست ! چراکه مثلا فایل mostlyce.php را این طوری نمیتونید داشته باشید مگر اینکه دستی آپلود کنید !
من این کار رو انجام دادم. چرا نشه؟
نیازی هم به آپلود کردن دستی نیست. درست هم کار می کنه. ه روی مامبو نصب میشه. هم روی جوملا 1.1.15
دوست عزیزم من این کار را کردم اما هیچ اتفاقی رخ نداد ( انتظار میرفت ! )
[quote author=Shahrsakhtafzar link=topic=12137.msg73527#msg73527 date=1212319148]
[/quote]
کدوم کار رو کردید ؟
چه اتفاقی نیفتاد ؟
من تست کردم. حتی روی جوملا نصب شد.
میخاید آپلود کنم ؟
البته سرعتم خیلی پایننه.
بیشتر توضیح بدید.
[quote author=سعید link=topic=12137.msg73530#msg73530 date=1212319567]
[quote author=Shahrsakhtafzar link=topic=12137.msg73527#msg73527 date=1212319148]
[/quote]
کدوم کار رو کردید ؟
چه اتفاقی نیفتاد ؟
من تست کردم. حتی روی جوملا نصب شد.
میخاید آپلود کنم ؟
البته سرعتم خیلی پایننه.
بیشتر توضیح بدید.
[/quote]
رفتم به پوشه Mambots/editors و سپس پوشه MOStlyce را زیپ کردم و در مامبو ( نصب جامع ) نصب کردم و بعد نصب شد و نوشته ادامه اما ! بعدش هیچ اتفاقی نیوفتاد ! یعنی در تنظیمات کلی نیست و کلا نیست .
من آپلود کردم.
زود بردار که الان پاک می کنم ...
چون قراره فایل پاک بشه، توی انجمن نمی تونم بذارم. لینکش رو به پیغام خصوصی می فرستم.