نکته های ایندکس شدن smf در موتور جستجو : بخش سوم
باز هم سلام به همگی
امروز می خوام یه نکته دیگه به دوستان در مورد smf seo به دوستان بگم
ولی ... این موضوعی که می خوام مطرح کنم رو مدیران مامبولرن انجام ندادند ... حتما دلیل قانع کننده ای دارند
بحث امروز ما در مورد ساب دامین یا همون زیر دامنه است
راستی چرا بعضی سایت ها برای ورود به انجمن از لینک [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاده می کنند؟
و چرا بعضی ها از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] استفاده می کنند؟ (دقیقا مثل مامبولرن)
اصلا کدومشون بهتره؟
نمیشه گفت کدوم بهتره ... چون بستگی به نوع فعالیتتون داره
وقتی اسپایدر های موتور جستجو وارد سایت از نوع [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] میشن و به مرور زمان موضوعات انجمن رو ایندکس می کنند به مرور زمان رتبه صفحه اصلی ([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]) رو هم بالا می برند و این کار برای سایت هایی مناسبه که فعالیت کمی در صفحه اول دارند .... شاید بشه گفت مامبولرن از اون دسته سایت هاست که صفحه اولش به کمک انجمنش رشد پیدا کرده و به رتبه 5 در گوگل رسیده .. البته دلیل اصلی پیج رنک بالای سایت مامبولرن به نظر من تبلیغات در سایت های با پیج رنگ بالاست و انجمنش هم تاثیر زیادی روش گذاشته
خب ... حالا فرض کنیم اسپایدر ها وارد [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بشن ... از طریق لینک انجمن که به شکل [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هست وارد انجمن می شن و انجمن رو هم در خودشون ثبت می کنند ... اینجاست که بالا رفتن رتبه انجمن تاثیری در بالا رفتن رتبه سایت نداره ولی روند رشد بالا رفتن رتبه اینطئری بهتره چون موتور جستجو انجمن رو مثل سایت جداگانه می شناسه و انجمن رو زیر مجموعه ای از صفحه اصلی نمی دونه ... این عمل برای سایت هایی مناسبه که فعالیت سایت و انجمنشون در حد مطلوب باشه ... یکی ار فوایدی که این کار داره اینه که وقتی لینک صفحه اصلی سایت رو تو انجمن قرار میدی انگار تو یک سایت دیگه تبلیغ می کنی یا اینگه با یه سایت دیگه تبادل لینک کردی و موتور جستجو برای این لینک ها ارزش زیادی قائله ... اینطوری انجمن و سایت به طور جداگانه پیشرفت می کنند و البته گوگل نیازی نیست برای رسیدن به یه موضوع از انجمنتون راه طولانی طی کنه و از مسیر /forum/ و /index.php/ بگذره ... هر چی تعداد مسیر بیشتر باشه گوگل سخت تر مطالبتون رو ایندگس می کنه ... شما به این کار ([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]) یک میر رو کم می کنید و این خیلی ارزشمنده .. یعنی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] که دارای دو مسیره رو تبدیل می کنید به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] که یک مسیر محسوب میشه
خب امیدوارم این مطلب براتون مفید واقع شده باشه
ولی هنوز حرفام تموم نشده ... آخه یه سوال دارم
انجمن من مثل انجمن مامبولرنه ([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]) ... می خوام تبدیلش کنم به ([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]) ... اگه یه سابدومین با نام forum بسازم یه پوشه با نام forum در همون محلی که انجمن فعلی من قرار داره ساخته میشه که ممکنه جایگزین انجمن قبلی بشه ... به نظر من نباید مشکلی پیش بیاد و با ساختن ساب دامین هر وقت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو وارد کنم باید وارد انجمنم بشم ولی می خواستم با راهنمایی از شما دوستان عزیز به یقین برسم تا جانب احتیاط رو رعایت کرده باشم
پس هر کی هر چقدر می دونه راهنمایی کنه ... ممنونم
موفق باشید
پاسخ : نکته های ایندکس شدن smf در موتور جستجو : بخش سوم
کسی نیست به سوالم جواب بده؟
فکر نمی کنم سوال سختی پرسیده باشم ...
کسی که به سوالم جواب نداد
من هم مجبور شدم خودم تست کردم و نتیجه رو دیدم
مشکلی پیش نیومد ... یعنی وقتی یه ساب دومین هم نام پوشه انجمن ساختم ساب دامین و پوشه با هم ترکیب شد و یکی شد . وقتی می نویسم forum.mysite.com محتویات mysitecom/forum بالا میاد
سلام
من قبلاً ديده بودم. ولي چون خيلي طولاني نوشته بودي نخوندم. از اولش ميگفتي من تو يك فولدر به اين نام فرومم رو ريختم و بعدش هم ميگفتي ميخوام يه ساب دومين با همين نام بسازم. آيا ميشه كه همين فولدر رو براي همون سابدومين قرار بدم؟
ما هم جواب ميداديم - بله حتماً
موفق و پيروز باشيد.
اون چیزهایی که اولش نوشته بودم توضیحات برای افرادی بود که در این مورد اطلاعات زیادی ندارند نه افرادی مثل شما که استاد ما هستند و به شاگردانشون نگاه نمی کنند
(( از اولش ميگفتي ))
پسر مهربون ... این تاپیک رو ایجاد نکردم تا سوال کنم ... سوال بخش کوچیکی از این تاپیک بود
پس نباید از اولش سوالم رو می پرسیدم .. به عنوان تاپیک توجه کنید
در ضمن فکر نمی کنم سوالم رو مبهم پرسیدم .. آخه یه جوری منظورم رو به سبک خودت نوشتی
از اینکه مطلب طولانی بود ببخشید ... دلیلش رو گفتم
اگه هم غلط املایی دارم منو ببخشید ... چون کیبورد لپ تاپم حروف فارسی نداره
نه داداش من منظورم اصلاً اين نبود!
اشتباه متوجه شدي - شرمنده اگه ناراحت شدي.
منظور اصلي من اين بود كه بهتر بود شما مسائل رو جدا از هم بيان ميكردي تا بهت پاسخ داده بشه . ما كوچيك همه هم هستيم.
در ضمن غلط املايي شما اصلاً اشكالي نداره. مال من كه خيلي بدتره. تازه ده بار هم ميخونم كه يه وقتي مشكلدار نشه.
ما با غلط و بي غلط املايي شما رو دوست داريم.
اميدوارم از من دلگير نشده باشي. منظورم رو خوب بيان نكردم باز دوباره.
شما ببخشید حق با شماست
من فقط خواستم تعداد پست هام الکی بالا نره به همین خاطر سوالم رو جداگانه مطرح نکردم
حقیقیتش اینه که دارم نکته به نکته پیش میرم جلو ... و در هر موضوعی اطلاعات ناقصی هم دارم
پایان این نکته ها چیزهایی که برام ابهام داره رو سوال می کنم تا در این زمینه اطلاعاتم بهتر بشه ....
چون می خوام کل اینها رو به صورت یه مقاله جامع دربیارم ...
موفق باشید
سلام - جاويد جان اين مقاله جامع شما هر زمان كه حاضر شد لطفاً در اختيار مديران مامبولرن هم بگذاريد تا در سايت با نام شما براي همه قرار بدن تا همه استفاده كنن.
در واقع فكر كنم داري يك كتابچه عالي طراحي ميكني . شايد بهتر باشه در يك تاپيك اعلام كني و اگر كسي خواست بتونه در اينكار به شما كمك كنه. طرح فوقالعادهاي هستش. اميدوارم در اينكار مشكلي برات پيش نياد تا زودتر بتوني بپايان برسوني.
موفق و پيروز باشيد.
ممنونم از راهنماییت
تمام سعیم رو می کنم تا smf در موتور جستجو بهتر ایندکس بشه
هر کسی هم می تونه کمک کنه خیلی خوشحال میشم ...