~ مشکل در چپ به راست کردن چند قسمت قالب ~
سلام
یه مشکل کلی دارم تو بعضی از قالب هایی که فارسی میکنم! که تو عکس توضیح دادم
تو بعضی از قالب ها منوها با استفاده از روشهایی که تو فارسی کردن به کار میبرم فارسی نمی شود !
به خصوص عکسهای داخل منو که تو عکسهای پایین 2 نمونش رو آوردم!
در ضمن هر 2 فایل CSS و index.php رو دستکاری کردم.
لطفا راه حل رو بگید.
ممنون
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پاسخ : ~ مشکل در چپ به راست کردن چند قسمت قالب ~
سلام
دقيقا همين مشكل رو منم داشتم
اين تاپيك رو بخون درست ميشه
برای راست چین کردن منوها کلاس a.mainlevel و a.sublevel رو ویرایش کنید.
اون مربع ها رو اسم فایلشون رو ببین چیه( مثلا square.gif )
توی فایل css پیداش کن و توی اون کلاسی که هست background-position رو ویرایش کن.
این کلاس رو ویرایش کنید و یا از همین استفاده کنید ، ولی مسیر عکس رو درست کنید :
کد:
li {
line-height : 15px;
padding-right : 12px;
padding-top : 0;
background-image : url(../images/arrow.png);
background-repeat : no-repeat;
background-position : right;
}
یا علی
سلام
از همتون ممنون مشکل قالبم حل شد.
این قالب مال جوملا هست و روی مامبو هم کار میکنه اما متاسفانه نمیدونم چرا اون منوی بالای قالب رو تو مامبو نشون نمیده !
منو رو تو عکس مشخص کردم " 1 " و یه مشکل دیگه هم اینکه نتونستم padding منوها رو تنظیم کنم که تو عکس نشون دادم"3 "
و نیوز فلش هم هم تیترش نمیره سمت راست " 2 "
لطفا راهنمایی کنید.
فایل قالب رو اینجا بگذارید تا دوستان دانلود کنند و مشکلتون رو با کمک یکدیگه حل کنیم.
یا علی
این قالب: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
برای نمایش منوی بالا .. شما یک منو میسازی به نام topmenu .. هر لینکی که میخوای بزاری تو منوی بالا بزار تو topmenu
خیلی ممنون
مشکل حل شد
بازم ممنونم
سلام
رضا خان می شه لطفا این قالب را بزاری چون قالب خیلی قشنگی بود اگه می شه بزار تا منم و همه ازش استفاده کنن
ممنون
بای
دوست عزیز این جور موضوعات که شخصی هست (درخواستها) و مربوط به انجمنهای عمومی نمیشند رو لطفا از طریق پیغام خصوصی ارسال کنید.
(بدلایل خیلی زیاد) ;)