با سلام خدمت تمامی شما عزیزان
میخواستم بپرسم آیا کامپوننتی وجود داره که بشه باهاش فرم طراحی کرد تا بشه اطلاعاتی رو از کاربر دریافت کنه و ذخیره کنه و یا به یه ایمیل ارسال کنه.
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام خدمت تمامی شما عزیزان
میخواستم بپرسم آیا کامپوننتی وجود داره که بشه باهاش فرم طراحی کرد تا بشه اطلاعاتی رو از کاربر دریافت کنه و ذخیره کنه و یا به یه ایمیل ارسال کنه.
jform
aicontactsafe
....
....
کافیه کمی جستجو کنید
ممنونم . من جست و جو کردم ولی همه اونها یه جایی ارور میدن. میخوام یکی از دوستانی که از این کامپوننت استفاده میکنه و از صحتش اطمینان داره لینک دانلودش رو بزاره .
من از aicontactsafe استفاده می کنم واونو از سایت اصلیش دانلود کردم و زبان بخش کاربریش روخودم ترجمه کردم
کلش 10-20 خط بیشتر نیست
میشه فایل های زبانش رو برام لینک بزاری؟
باید پیداش کنم پیداش کردم برات می فرستم
سلام. من از کامپونت art form استفاده میکنم و عالی هست. یعنی هیچ مشکلی نداره و حرفه ای هم هست. و امکان ضمیمه کردن فایل توسط کاربر هم دارد.
میتونید از این لینک دانلود کنید: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
راستی یه کتاب الکترونیکی هم واسه آموزش کامل و سریع این فرم ساز هست که خیلی لازم و به درد بخور هست و باید از انجمن جومفا دانلودش کرد. ولی انجمن فعلا تعطیله و در حال بروز رسانی است!
اگه لازمتون شد آدرس ایمیلتون رو بدید تا واستون میل کنم