آقا من نمیدونم چرا بعد از خروج از بخش مدیریت دیگه نمی تونم وارد بشم.
یوزر و پسورد قسمت مدیریت در کجا نگهداری میشن؟
آیا راهی هست یا من به دیار نیستی پیوستم و سایتم استاتیک شد؟ :'(
من از مامبو 4.6 استفاده میکنم.
کمک . کمک . کمک
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا من نمیدونم چرا بعد از خروج از بخش مدیریت دیگه نمی تونم وارد بشم.
یوزر و پسورد قسمت مدیریت در کجا نگهداری میشن؟
آیا راهی هست یا من به دیار نیستی پیوستم و سایتم استاتیک شد؟ :'(
من از مامبو 4.6 استفاده میکنم.
کمک . کمک . کمک
دوست من
شما مدتی هست که توی انجمن ما هستید
فکر نمیکنید وقتش شده باشه که به قوانین احترام بگذارید؟نقل قول:
3) کاربران می بایست در هنگام ارسال سوالات و مشکلات و پیغامهای خود از یک موضوع مناسب استفاده نمایند. این موضوع می بایست در رابطه با سوال ، مشکل و یا پیغام ایشان باشد. در غیر اینصورت در حالتی که کاربر جدید باشد به او اخطار داده خواهد شد. در صورت تکرار مکرر این موضوع توسط کاربران چه جدید و چه قدیم ، برخورد جدی خواهد شد.
از انتخاب عناويني از جمله كمك ، تورو خدا كمكم كنيد ، خيلي مهم ، هر كي ميتونه جواب بده ، نياز به پاسخ فوري ، يك برنامه ، چطوري ميتونم ، كرك برنامه و جملاتي شبيه به اين پيغامها جدا خودداري نماييد .
راهنمايي در اين زمينه : براي انتخاب موضوع ميتوانيد از كلمات كليدي سوال خود استفاده كنيد.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فکر نمیکنید با یه جستجو به این جواب برسید؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
چرا آموزشهای سایت رو یکبار مطالعه نمیکنید؟؟
جواب شما:
مشکل خروج از بخش مدیریت هم :
دلیلش زمان هست
با بررسی آموزهای سایت به جواب این سوالتون هم میرسید!