با سلام
من از جوملای 1.5.22 تیم جومفا استفاده می کنم و تیم جومفا در حال حاضر در دسترس نیست
میخواستم بدونم اگه من جوملای خودم رو به جوملا 1.5.23 تیم شما ارتقا بدم مشکلی برای مطالب و کلا محتوای سایتم پیش میاد یا نه ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
من از جوملای 1.5.22 تیم جومفا استفاده می کنم و تیم جومفا در حال حاضر در دسترس نیست
میخواستم بدونم اگه من جوملای خودم رو به جوملا 1.5.23 تیم شما ارتقا بدم مشکلی برای مطالب و کلا محتوای سایتم پیش میاد یا نه ؟
هميشه قبل از انجام كاري از سايتتون بك آپ بگيريد ولي مسلما مشكلي براي ارتقاء پيش نمياد
سلام
می تونید از لینک زیر استفاده کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
از نحوه ارتقا به ورژن جدید آگاهی دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط hamidy [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فقط سوالم اینه
چون جوملا ها مربوط به تیم های متفاوت هست ، ارتقا دادن به جوملای تیم مامبو لرن باعت تغییر در محتوا و مطالب سایت میشه یا نه
بله می تونیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط afshin0411 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر آموزش هایی که لینکشو دادم دقیق تر بررسی کنید به این موضوع اشاره شده
موفق باشید
براي ارتقا نياز نيست كه حتما بسته جوملا رو استفاده كنيد و جوملا رو دوباره نصب كنيد
بلكه ميتونيد از بسته هاي كم حجم اپگريد استفاده كنيد
نمونش خود من كه از اين بسته استفاده كردم و مشكلي هم برام پيش نيومد
ولي در هرصورت از فايلها و ديتابيس قبل از هركاري بك آپ بگيريد
ضمنا من نميدونم چه جوري اينجا فايل پيوست ميشه و گرنه بسته ارتقاي 1.5.22 به 1.5.23 رو براتون ميذاشتم
موفق باشيد
سلام
پیشنهاد اینه که قبل از انجام هر کاری از فایلها و دیتابیستون پشتیبان تهیه کنید.
بسته های بروز رسانی هم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] موجود هست.