سلام
من وبسایتم رو رو لوکال نصب کردم یک هفته کامل واسش عرق ریختم حالا به سرور منتقل کردم و گزینه های ذخیره به هیچ عنوان عمل نمی کنند کمممممممممممک!!!
رو لوکال مشکلی نداشت و در سرور دیگه هم خوب جواب میده!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
من وبسایتم رو رو لوکال نصب کردم یک هفته کامل واسش عرق ریختم حالا به سرور منتقل کردم و گزینه های ذخیره به هیچ عنوان عمل نمی کنند کمممممممممممک!!!
رو لوکال مشکلی نداشت و در سرور دیگه هم خوب جواب میده!!!
سلام
جوملا را بصورت پیشفرض خود نصب کنید ببینید هنوز مشکل دارد؟
بلهنقل قول:
نوشته اصلی توسط محمد محسنی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جوملا رو از همینجا دانلود کردم و آپ کردم اونم نصب کردم همین مشکل بود
دروود
چگونه انتقال دادید ؟
از درستی انتقال خودتون اطمینان دارید ؟!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاد و سلامت در پناه ایزد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
از انتقا ل صدر صد مطمئنم احتملا از هاست باشه حالا از کجاش نمیدونم؟!!!!
روی فایل های خودتون یک بار بسته جوملا رو اکسترکت کنید ببینید مشکل حل میشه یا خیر
شاد و سلامت در پناه ایزد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
!!! این راه حل ! هم مشکل رو برطرف نکرد
سلام
سیستم عامل سرور چیست ؟
php info را بدید بررسی کنیم ! احتمالاً برخی از توابع در هاست درست کانفیگ نشده اند !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
Linux mydc.mylittledatacenter.com 2.6.18-194.32.1.el5 #1 SMP Wed Jan 5 17:52:25 EST 2011 x86_64 نسخه پایگاه داده 5.0.92-community دیتابیس utf8_general_ci نسخه php 5.2.17 سرور وب LiteSpeed وبسرور به محیط کاربری php litespeed نسخه جوملا Joomla! 1.7.0 Stable [ Ember ] 19-Jul-2011 14:00 GMT نسخه پلتفرم جوملا Joomla Platform 11.1 Stable+Modified [ Ember ] 01-Jun-2011 06:00 GMT
حالت امن روشن Open basedir /home/dmmd:/usr/lib/php:/usr/php4/lib/php:/usr/local/lib/php:/usr/local/php4/lib/php:/tmp نمایش خطا ها روشن تگهای کوتاه روشن آپلود فایل روشن Magic Quotes روشن ثبت سراسری خاموش بافر روشن مسیر ذخیره جلسات /tmp آغاز خودکار جلسه 0 XML فعال بلی Zlib فعال بلی توابع غیرفعال ./,ln,passthru,dl,system,exec,popen,shell_exec,proc_ close,proc_open,proc_nice,proc_terminate,proc_get_ status,posix_getpwuid,posix_uname,openlog,syslog,f tp_exec,posix_uname,posix_getpwuid,posix_kill,posi x_mkfifo,posix_setpgid,posix_setsid,posix_setuid,g et_current_user,getmyuid,getmygid,listen,chgrp,apa che_note,apache_setenv,apache_child_terminate,clos elog,debugger_off,debugge_on,ini_restore,netscript ,escapeshellarg,cmd,backtick,virtual,show_sourc,sh ow_source,pclose,pcntl_exec,datasec,old_offset,ctr l_dir,ini_alter,leak,listen,chgrp,apache_setenv,de fine_syslog_variables,root,diskfreespace,disk_free _space,disk_total_space,posix_kill,getmyuid,getmyg id,apache_child_terminate,php_ini_scanned_files,ls ,ps_aux,chown,getrusage,posixc,posame,chgrp,posix_ setuid,posix_setsid,posix_setgid,apache_note,apach e_setenv,x_getuid,e_ini_file,nfo,SQL,mysql_li,t_db s,ini_get_all,fileowner,fileperms,filegroup,highli ght_file,ilegetcontents,get_dir,popen,popens,pfsoc kopen,dos_conv,apache_get_modules,crack_check,crac k_closedict,zip_read,rar_open,bzopen,bzread,bzwrit e,shellcode,posix_isatty,posix_getservbyname,escap eshellarg,hypot,pg_host,pos,posix_access,inurl,pos ix_times,posix_mknod,pclose,ps_fill,symlink,id,esc apeshellcmd Mbstring Enabled بلی آیکون در دسترس بلی
سلام
با مديريت سرور تماس بگيريد و بگيد كه Ajax رو فعال كنه براتون
Ajax با كمك php ، JS و سرور ساخته ميشه و به همه ي اين موارد بستگي داره
موفق باشيد