هنگ كردن نصب پس از عبور از مرحله* 6 (بر روي ميزبان ويندوز)
سلام
من در اينجا تازه*وارد هستم و اميدوارم اين مطلب را در جاي درست وارد كرده باشم.
امروز براي اولين*بار مشغول نصب جوملا بودم. نصب را مي*خواستم روي يك ميزبان ويندوز انجام بدهم و از قبل شركت ارائه*دهنده ميزبان اعلام كرده بود كه امكان نصب جوملا بر روي آن وجود دارد. پس از انتقال فايل*هاي جوملا و ورود به صفحات نصب همه چيز به خوبي پيش رفت تا رسيدم به مرحله*ي 6 ("تنظيمات اصلي"). با تنظيم متغيرهاي اين صفحه و انتخاب گزينه "ادامه" نمايشگر چرخان روي صفحه ظاهر شد و همينجور باقي ماند، بدون آنكه بالاخره كار تمام شود و به مرحله*ي 7 برسم.
با بررسي اين تابلوي بحث ديدم چندين پيام درباره اين مشكل وجود دارد و اغلب برخوردكنندگان به اين مشكل هم مثل من سعي در نصب جوملا بر روي سيستم عامل ويندوز را داشته*اند. متاسفانه اما در پاسخ*هاي داده شده موفق نشدم راه*حلي براي حل اين مشكل پيدا كنم.
گفتم سري به منابع انگليسي*زبان بزنم و خوشبختانه در همان اولين تلاش*ها به اين "بحث" ([مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]) رسيدم كه در آن آخرين پيام*دهنده به طور مبسوط دليل بروز مشكل و روش حل آن را توضيح داده.
بطور خلاصه اين مشكل در اين مرحله به اين دليل بروز مي*كند كه برنامه نصب مي*خواهد به عنوان يكي از آخرين اقدامات، فايل configuration.php را در ريشه سايت بنويسد. اما باز مي*ماند چون دسترسي و امكان بوجود آوردن اين فايل را در سايت ندارد.
راه*حل آسان پيشنهاد شده اين بود كه با استفاده از امكانات پنل مديريتي سايت بطور موقت دسترسي "نوشتن" را به كاربر IIS بدهيم تا از آن طريق برنامه نصب جوملا بتواند در مرحله*ي آخر، فايل مورد نظر را بر روي سايت ايجاد كند (البته بعد از اتمام كار فراموش نكنيد كه دسترسي داده شده را دوباره پس بگيريد. اينجوري امن*تر است!)
راه*حل پيشرفته*تر اينكه خودتان بصورت دستي (و با استفاده از توضيحات داده شده در پست آخر بحث فوق) فايل configuration.php را بر روي ريشه سايت ايجاد كنيد. توضيح اينكه در مرحله بروز اين مشكل تقريبا نصب جوملا تمام شده. بنابراين با ايجاد فايل و پاك كردن دستي كشوي installation ديگر كار تمام و سايت آماده استفاده خواهد بود.
از آنجا كه پيدا كردن راه*حل اين مشكل چند ساعي وقتم را گرفت، گفتم توضيح حل مشكل را اينجا بياورم كه ديگر دوستان مبتلا، به اندازه*ي من وقتشان گرفته نشود.
با احترام - ماني شهرير