تغيير نگارش مامبو 4.5.3h به نگارش 4.6.1 جديد
[size=10pt]سلام
احتمالا اولين جوابي كه خوام شنيد اين است كه چرا جستجو نكردم ولي باور كنيد اين كار رو كردم و به نتيجه نرسيدم، حالا اين به نتيجه نرسيدن هم به دليل كم سوادي منه و هم ناسي بودنم، بماند و همه قبول
ولي سؤالات من به اينها خلاصه ميشه:
اول: از كجا بفهميم مامبويي كه استفاده ميكنيم مامبولرني است يا نيست ؟ نسخهاي كه من استفاده ميكنم MamboV4.5.3h_Farsi_Pro است و با يك CD كه مامبو منتشر كرد از دفتر خود مامبو در اتوبان رسالت خريدم ولي مثل اينكه خيلي چيزها فرق كرده !
دوم: اين نگارش رو چطور ميتونم به نگارش 4.6.1 تبديل كنم، بدون اينكه اطلاعاتم از بين بره ؟ لطفاً نپيچونيد كه برو فلان چيز رو پيدا كن و بهمان كد رو بنويس و ... عرض كردم كه ناشي هستم و اطلاعاتم در حد نصب مامبو و كاركردن باهاشه، همين، پس اگر ميخواهيد راهنمايي كنيد لينك بدين كه اين رو اينجا بخون (من هرچي گشتم بيشتر گيچ شدم)
سوم: اگر بشود تبديل كرد، آيا امكانات جديد مثل نوشتن پيامها براي مجموعه و بخشهاي قبلي هم قابل استفاده است يا نه؟
چهارم : با توجه به تغيير ساختار در ديتابيس اين دو نگارش، راهي هست كه ديتابيس رو Convert كرد و در مامبو جديد استفاده كرد و عملا با بكاب گرفتن و Convert ديتابيس و پاك كردن و نصب مامبو جديد اون رو به اين نسخه اضافه كرد ؟
ضمن تشكر از دوستاني كه قصد كمك به من رو دارن، تقاضا ميكنم اگر نميتونيد اطلاعات كاملي بهم بديد بيشتر گيجم نكنيد ;D به ناشي بودنم خيلي توجه كنيد :D
ارادتمند - اكبر[/size]
پاسخ : تغيير نگارش مامبو 4.5.3h به نگارش 4.6.1 جديد
لطفا یک پست رو 2 بار ننویسید !!
1- خیر، مورد تایید ما نیست !
2- تو همین بخش ارتقا چند تا پست اول رو مطالعه کنید. شما باید ابتدا به 4.5.4 و بعد به 4.6.1 ارتقا بدید.
3- بله
4- بهترین راه همون ارتقای پله به پله هست.
[size=10pt]رادمهر عزيز سلام و ممنون از پاسخت
در پست اولم غلط املايي داشتم ميخواستم درست كنم اينجوري شد، بعد خواستم دومي رو حذف كنم كه نشد ;D
بله، من پستهاي اولي و ارتقاء پلهاي مدنظر شما رو مطالعه كردم ولي مكرراً چند جاي انجمن ديده بودم كه تاكيد بر اين شده كه فقط مامبوهاي (مامبولرني) اين امكان ارتقاء رو دارند كه شك داشتم ولي حالا كه معلوم شد اين مامبوي من مامبولرني نيست، آيا باز هم اين امكان ارتقاء پلهاي (به قول شما) رو دارم يا نه ؟
باز هم تشكر از لطف شما[/size]
شما لطفا لینک سایتتون + لیست کامل کامپوننت های سایتتون رو بزارید اینجا تا بررسی بشه
محمد جان از شما هم ممنون
سايت الآن امكان بازديد نداره چون دارم تغيير هاست ميدم براش
يه سؤال ساده جواب ساده هم داره، امكانش هست يا نه ؟
تشكر
شرمنده كه يه پست اضافه شد، چون امكان ويرايش رو مثل اينكه ندارم و اگر هم دارم ناشي بودنم باعث اين شد كه پيداش نكنم
كامپوننت هم اضافه نكردم و همون كامپوننتهاي پيشفرض خود مامبو است
ممنون
سوال من هم ساده بود!
شما دلت نمیخواد سایت پابلیک بشه بهونه نیارید!!!
ما اینجا برای کمک به شما هستیم!
لطفا در هنگام ارسال دقت کنید که نیاز به ویرایش پیدا نکنید + اون دکمه پیش نمایش رو برای دیدن قبل از ارسال گذاشتند!!!
بهر حال امکانش هست
شما ارتقا بدید اگر مشکلی پیش اومد تو انجمن مطرح کنید ما کمکتون میکنیم!
[size=10pt]محمد عزيز ممنون از جواب سريع شما
در موردي كه فرموديد، چشم دقت ميكنم، ببخشيد
در مورد بهونه هم متوجه منظور شما نميشم، خوب اگر ميخواستيم سايت مخفي بمونه كه يه فابل رو سيستمهامون ميساختيم نه اينكه ببريم تو اينترنت !
بعد هم سايت مال من نيست و مال صاحب خودشه، الآن هم چك كردم هنوز بالا نيومده رو هاست جديد ولي اگه تا زماني كه شما رفتيد اومد بالا متوجه خواهيد شد
هيچكدوم امامزاده نيستيم ولي بي وضو تو بخش administrator تا حالا نرفتيم، من هم دليلي براي دروغ گفتن هم نداشتم كه شما ناراحت شديد
اين هم براي اينكه به قول شما پابليك بشه: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
فكر نميكنم نيازي باشه فارسيش رو بنويسم
به هر صورت ممنون از راهنماييتون، بياد بالا چك ميكنم ببينم ميشه يا نه، اگر مزاحم شدم ببخشيد
[/size]
برای اینکه مطمئن ارتقا بدید سعی کنید یکبار لوکال این کار رو انجام بدید و همزمان هم روی سرور پیاده کنید
در مورد مسائل حاشیه ای هم جای بحث اینجا نیست! شما 180 درجه بر عکس حرف من رو فهمیدید!!! که خواهش میکنم این موضوع کشدار نشه
مرسی
[size=10pt]محمد جان، سلام مجدد
من عرض كرم ناشي هستم ولي تو مامبو، من جسارتي نكردم، شما حاشيه مرقوم فرموديد، حقير جواب دادم ;) چشم كــــش هم نميدهم
من قبل از اينكه اقدام به انتقال هاست كنيم هم از سايت بكاب گرفتم و هم ديتابيس البته از توي Cpanel هاست قبلي، علت انتقال هم اين بود كه مشكل پهناي باند داشتيم و مامبو درست كار ميكرد
حالا با وجود اين بكابها ميتونم اونها رو روي لوكال نصب كنم ؟ يا يه مامبوي تازه روي اوكال نصب كنم و فقط اين ارتقاء رو تست كنم ؟
ميشه يه لطف ديگه هم بفرمائيد و برام توضيح بديد كه فرق مامبوهاي مامبولرن و اوني كه من دارم چيه ؟
البته 4.6.1 رو از سايت شما گرفتم اون نگارش قبلي رو عرض ميكنم
ممنون[/size]