سلام، من میخوام به سایتم مطلب اضافه کنم اما فقط یه قسمت ک.چیکی از بخش کانتنتم رو اختصاص میده و بقیه رو نمیاره هر چقدر هم که فضای کانتنت رو بزرگ میکنم تاثیری نداره نوشته ها رو نمیاره:(
مشکل از چیه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام، من میخوام به سایتم مطلب اضافه کنم اما فقط یه قسمت ک.چیکی از بخش کانتنتم رو اختصاص میده و بقیه رو نمیاره هر چقدر هم که فضای کانتنت رو بزرگ میکنم تاثیری نداره نوشته ها رو نمیاره:(
مشکل از چیه؟
سلام ، این [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] .
میشه توضیح بدین؟ فوریه
ممنون میشم
دروود
مدیریت > منوها > منو اصلی > تنظیمات سمت چپ > ستون رو روی 1 قرار بدید و تعداد روی 5
در پناه ایزد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون از توضیح اما سوال من مطالب بدنه ی اصلی سایته نه منو، هر چند تا مطلب رو هم که ویژه میکنم فقط 4 تا رو نشون میدم
نمیدونم تنظیمانش کجاس
لطفا راهنمایی کنید
با سلام
دوست عزیزمون مرصاد جان درست میگه دوست عزیز .
شما مگه نمی خوایید تعداد مطالب ویژه تو صفحه اصلیتون زیاد بشه ؟
باید این مراحل رو انجام بدی .
مدیریت > منوها > منو اصلی > خانه یا صفحه اصلی > انتخاب های طرح > مطالب برجسته رو هرچی دوست داری به تعداد مطالبت مقدار بده .
موفق باشید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط jozef2070 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
پیداش نکرده بودم، الان متوجه شدم، خیییلی ممنونم:)