سلام دوستان من از همه ي كاربرام روي لوكال در پايگاه داده فايل پشتيبان مي گيرم ولي وقتي دوباره فايلا رو سر جاشون قرار ميدم نميدونم اساميه همه ي كاربرام علامت سوالن ؟؟؟؟؟ خوب حالا چيكار كنم ؟
همه شونم روي utf8 هستن ؟ دمتون گرم
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان من از همه ي كاربرام روي لوكال در پايگاه داده فايل پشتيبان مي گيرم ولي وقتي دوباره فايلا رو سر جاشون قرار ميدم نميدونم اساميه همه ي كاربرام علامت سوالن ؟؟؟؟؟ خوب حالا چيكار كنم ؟
همه شونم روي utf8 هستن ؟ دمتون گرم
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در پناه ایزد
هر كاري ميكنم نميشه تور رو خدا يكي پيدا شه كامل توضيح بده گيراييم پايينه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
دوست عزیز سلام
کنترل پنل هاست شما چیست؟
یک بار دیگر در یک پوشه دیگر جوملا را نصب کنید و ببینید هنوز مشکل پابرجاست
یا حق.
سلام
من داخل لوكال هستم يه برنامه دارم كه در زير لينكش موجود است ميخوام وقتي كه نصبش كردم از تماميه عضو هاش فايل پشتيبان بگيرم با اون راهنمايي بالايي پيش رفتم همچه آروم بود فقط فقط اينكه جاي كلمات فارسي علامت سوال بود اون كاره بدي رو هم انجام دادم نشد حالا نميدونم من اشتباه رفتم ؟؟؟؟؟ پيشايپشم ممنون
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]