با سلام خسته نباشیدمن جوملا فارسی 2.5 (جومینا) رو نصب کردماما متاسفانه در مرحله 4 دیتابیس گیر میکنه و به مرحله بعدی نمیرهبه نظرتون مشکل از کجاست؟
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام خسته نباشیدمن جوملا فارسی 2.5 (جومینا) رو نصب کردماما متاسفانه در مرحله 4 دیتابیس گیر میکنه و به مرحله بعدی نمیرهبه نظرتون مشکل از کجاست؟
پیشنهاد میکنم که جوملا 2.5 مترجم برگزیده joomla.org در ایران را نصب کنید.
از این آدرس قابل دسترسی است : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
مراحل نصب جوملا را طبق آموزش زیر مرحله به مرحله پیش برید اگر مشکلی داشتید مجددا از طریق همین تاپیک مطرح کنید .
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من اول همین رو نصب کردم گفتم شاید مشکل از این باشه یه جوملای دیگه رو نصب کردم الان نزدیک 4 تا جوملای مختلف نصب کردم اما بازم نشد
سلام
من هم توی مرحله 4 نصب جوملا (ایجاد جداول) گیر میکنه و به مرحله بهد نمیره . جوملا 3 رو دارم روی ویندوز سون نصب میکنم . طبق راهنمای نصب پیش رفتم . البته چون با iis هم کار می کردم توی wampserver شماره پوت ها رو عوض کردم سپس آیکنش سبز شد و تونستم مراحل نصب رو انجام بدم ولی در مرحله 4 گیر میکنه . ولی جداول رو تا term8 میسازه و من جداول رو در phpmyadmin میبینم . لطفا" به من کمک کنید
سلام
اگر از ویندوز 7 یا 8 استفاده میکنید از wampserver نسخه 2.2 32 بیتی استفاده کنید.
موفق باشید
سلام دوست عزیز
من از wampserver 32 بیتی استفاده کردم
امروز win7 رو هم دوباره نصب کردم و حتی iis رو هم نصب نکردم .
امکان داره مشکل از آنتی ویروس باشه ؟ microsoft security essential رو نصب کردم . و fire wall win رو هم خاموش کردم
لطفا به من کمک کنید
سلام
من هم همین مشکل رو داشتم ، این ربطی به انتی ویروس نداره. مشکل اینه که دیتابیس ها ایمپورت نمیشن (حتی به صورت دستی). خیلی سعی کردم اما دلیلش رو نفهمیدم ، به هر حال مشکل من با نصب 2.2 wampserver حل شد. از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] دانلود کنید
موفق باشید
سلام و درود فراوان
دوست عزیز
بلاخره موفق به نصب شدم . مشکل WampServar 2.4 بود . متشکرم