با سلام
من یه کامپوننت ازمون آنلاین برای جوملا 2.5 میخام!
میخام آزمون های تستی و تشریحی طراحی کنم
الان جوملای من 2.5.22 هست
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
من یه کامپوننت ازمون آنلاین برای جوملا 2.5 میخام!
میخام آزمون های تستی و تشریحی طراحی کنم
الان جوملای من 2.5.22 هست
سلام
مورد زير رو بررسي بفرمائيدبصورت آنلائين ميتونيد باهاش كوئيز طراحي كنيد)
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشيد
ببخشی من یه کامپوننت فارسی شده میخاستم این جواب نداد
من نسخه فارسی شده همین کامپوننت را نصب کردم ولی خطا داد یه بار کلا پاکش کردم و دوباره نصب کردم ولی بازم خطای زیر را میده:
Warning: mysqli_fetch_object() [function.mysqli-fetch-object]: magic_quotes_runtime are deprecated since PHP 5.3 in /home3/ronahiya/public_html/libraries/joomla/database/database/mysqli.php on line 498
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
به انتخاب خودتون
مورد فارسی به شخصه ندیدم
در پناه ایزد
بفرمایید فارسیشو از اینجا دانلود کنید: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]نقل قول:
نوشته اصلی توسط mersad [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من نصب کردم ولی خطای زیر رو میده:
Warning: mysqli_fetch_object() [function.mysqli-fetch-object]: magic_quotes_runtime are deprecated since PHP 5.3 in /home3/ronahiya/public_html/libraries/joomla/database/database/mysqli.php on line 498
پارسی به این شکل زیاد هست .... ;)
پارسی شده درست !!!
در پناه ایزد